beyzacmvrc Bsraaa123 rabbim hayirlisiyla vaktini doldurun da gelmesini nasip etsin inşallah bende dün 31+3 düm felaket bel ağrım vardı sanki kasik agrisi da eklendi. Sonra geçti bugün iyiyim bende gitmeyi düşünüyordum dün hatta. Yalancı sancı olabilir mi acaba yalancı sancı nst de gözüküyor mu bilmiyorum da hiç. Umarım saglikla vaktini doldurup da gelir bebislerimiz🤲🏻
Yarenylmz Bsraaa123 30 haftamdan beri hep sancım çıktı nst düzenli olarak ve yatış verdiler serum la durdurup gönderdiler 38+5 de doğurdum bol bol dinlen o şekilde haftasını bulur
Ebrualttuntas Bsraaa123 benim de 33te sancım çıktı. 60lara varan düzenli sancılar vardı. Doktor istirahat et geçmezse tekrar bakalım dedi. İki gün evde yatınca geçti. O günden beri zaman zaman kasılıyor ağrı yapıyor ama 37. haftaya geldim hiç bir ilaç vs. almadan. Rahim ağzı kısalmış. Bebek kendini aşağı ittikçe yaşanıyor bu kasılmalar.
annekuzusu_ Bsraaa123 kasıklarda ağrı olunca sancı mi oluyormuş benimde oluyo iğne batar gibi ağrılar Allah yardımcınız olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim ağrınız şiddetli miydi peki
annekuzusu_ Bsraaa123 bende serum takıldı fln ama yatış vermemislerdi siz özele mi gitiniz devlete mi karninizda uzaninca fln sertleşme oluyormuydu
Mrvctn 31+4üm bende dün hastaneye sancıyla gittim. Yalancı sancıymış bebeğin başı Rahime geçmiş doğuma hazır dedi, progesteran iğne ve fitil verdi (her akşam 35.haftaya kadar doğumu erteleyeceğiz dedi)
Bsraaa123 Mrvctn alttan muayene yaptılar normalde kanamam yoktu sonra leke şeklinde kanama başladı ayakları aşağıda bilmiyorum ne yaparlar 🤦
annekuzusu_ Mrvctn progestan fitil iğne güzel günde kaç kullaniyorsunz fitili iğneyi ben haftada bir fitili günde üç kez
Mine3456 Bsraaa123 Altan muayne yaptıkları için lekelenme olmuş benim oğlumdada öyle yaptılar lekelenme geldi snra eve geçtim lekenlenmem artık adet gibi olmaya başladı doğumum başladı siz haftanizdasinizdir inşallah
Mrvctn annekuzusu_ iki günde bir iğne , sancı olduğu an hemen fitili kullan dedi.. magnezyumu da aksatmadan her gün kullanmam gerekiyormuş magnezyumu Aksatınca da sancı yapar dedi
annekuzusu_ beyzacmvrc benimde şuan 33+1felaket kasık ağrısı oluyor ne bu bilmiyorum yalancı sancı mi olup duruyyor sürekli değil
annekuzusu_ Ebrualttuntas devlete mi gitiniz özele mi özel takipliyim ben serum takıldı ise yaramadı ciğer geliştirici iğne olmamı istedi doktorum 4,500 fiyatıymis size acaba bu iğneyi devlet yapıyor mu ni bakicam olmasa mecbur 4bucuk mlyar diyo ama yaptircam
Minigininannesi Bsraaa123 canım ben kızımda gittim 30daydi 100uzeri sancılarım çıkıyordu açılmamda vardı durduruyorlar benim kızım 40+5de doğdu korkma senin sakinliğin stres olmaman çok önemli
Bsraaa123 annekuzusu_ evet iğne yapıldı serumlar sürekli takıldı takipli ilaçta veriliyor bebek gelişimi için bende bu yüzden devlet tercih ettim sadece yatış 2500 estralar yani serum ve iğne fiyata dahil değil onlarla birlikte 4-5 bini bulur hiç gerek yok şuan devletteyim 2. Günüm
Ebrualttuntas annekuzusu_ ben özele gidiyorum. Açılma vs olursa ciğer geliştirici yapacağız demişti. Ama gerek kalmadı. Devlette de yapıyorlar 36hafta öncesi ciğer geliştirici iğne