Happymom3 28 haftalık hamişler ne durumdasınız bebişlerin kiloları ne kadar ? Bizim bugün görüş günümüzdü 1200 gram olmuşuz ayrıca doktorum bgn gebelik şekeri tanısı koydu riskli gebelik dedi takip altına alındım 😞
Senaykork Happymom3 kilosu gayet normal benimki 26 haftalıkken 1 kilo 35 cmdi Gebelik şekeri içinde üzülme, diyetle halledilir bir durum
Tkckvci Happymom3 geçmiş olsun kuzum, bende de şeker vardı diyetle kontrole aldım insüline gerek kalmadı. Bol yuruyus yapmanı ve bol su içmeni tavsiye ederim. 26 haftalıkken gördüm 945 gramdi 😍🤗
kkadereraslan Happymom3 28.haftadayız 950 gram olmuşuz. Gelişim olarak 1 hafta geriden geliyor dedi doktorum erken almamız gerekebilir dedim çok canım sıkılıyor bu duruma. Ayrıca idrar tahlilimde kan göründüğünü söyledi biraz sıkıntılı geçiyor
Emineqk Çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinize. Ben 28 haftalık oldum 26 haftalıkken gitmiştim 920 Gr dedi ve suyu az dedi. Çok şükür şekerim çıkmadı ama şu azlığından dolayı bende tansiyon takibi yapıyorum.
Happymom3 Senaykork inşallah 🙏 sanırım insülin başlıcak bakalım hayırlısı biraz ağır konuştu doktor cnm skldı
Senaykork Happymom3 takma hiç stres yapma kendine ilaç veya iğne düzenli kullanırsan hiç bişi olmaz Allah’ın izniyle ❤️
Tkckvci Anneadayi0404 maalesef şeker var ise bunu kontrole almanız daha mantıklı olur. Aksi halde şekerinizin varlığından haberdar olmayıp erken doğum riski söz konusu olabilir. Bebek daha iri olabilir vs
Happymom3 Anneadayi0404 bence yapmalısın canım bana bugün imza attırdı doktor gebelik şekeri tanısı konulduğuna ve bebeğimin kalbinin ani durmasını biliyorum diye imza attırdı
Emineqk Anneadayi0404 ben yapmicaktim kan ile takip yapilcakti şekere ama suyum az olduğu için riske atmayalım dedi doktorum
Happymom3 Tkckvci başladım diyete bakalım şeker ölçme makinesi aldım sürekli takip ediyorum dikkat etcem artık
Happymom3 kkadereraslan 950 gram bu hafta için normal diye biliyorum ama doktorlar hep herşeyi abartıyor insanın canını sıkıyor . Sen takma kafana inşallah sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤲
Emineqk Anneadayi0404 evet benim ikinci gebeliğim ilkinde yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı çok şükür bundada çıkmadı