Gullmethe Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta doğum yapacağım ama tam bu haftalarda sanırım göğüs ucundan sarı bir sıvı geliyormuş benden henüz gelmedi ama çoğu kadından geliyormuş bu normal mi varmı bir bilginiz?
kadertugrul7 Gullmethe herkeste olmuyor bende geliyordu hemde baya bi geliyordu som haftalarimda atletim islaniyordu ama gelmemeside cok normal
Fts-fts11 Gullmethe herkes te olmuyor doğum yapan arkadaşlarim banada soruyordu geliyor mu geliyor mu diye 34 haftalık olduğumda sudyenim lekelenmjsti sonra göğüs ucum kabuklandi krem sürdüm biraz da ovdum bir anda beyaz şeffaf su şeklinde geldi bende ilk geldiğinde anormal diye karşıladım ama normalmiş
Bet1 Gullmethe benim doğum öncesinde hiç gelmedi. 2 buçuk sene emzirdim takılma sen bunlara canım şu an ikinci hamileliğim 27. Haftadayim gene gelmedi
Mervealya188 İkinci gebeliğim beşincş ayımdan beri geliyor çok nadir sıkıp bakıyorm çok ta ellenmemesi gereken bişey ilkindede gelmişti beşinci aylarımda
nhrbsr bende 15 gün varken gelmişti anormal olan bir durum değil öyle sürekli gelen birşeyde değil zaten birkere gelip kesilmişti bende gelmesi kadar gelmemesi de çok normal bir durum.
kadertugrul7 Minisanne12 ilk gun gelmedi eve gidip duş alınca geldi ama maşallah baya bol sütüm olmuştu yetişemiyordum sağlarken
Egeminannesi Gullmethe ben doğumdan 3 gün sonra geldi ve sonra süt gelmeye başladı bencs erken smdilik