Smyyeh Selam arkadaşlar ilk hamileliği ve korkularım var. Beta hcg değerim 92.01 çıktı doktor çok erken öğrenmişsin dedi iki gün sonra kan ver dedi tahminen 3 haftalık. Değer her kadına göre değişiyor mu?
SosyeteMantisi Smyyeh Rahat olmaya bak kendini korkutma sağlıcakla gelsin miniğin 🌸 Değer herkeste farklı ben 5,74 ile öğrenmiştim. Önemli olan 2 günde 2 kat artması değerin.
minikmucizeemaak Smyyeh Ben ilk öğrendiğimde adete 6 gün vardı 12.58 ile öğrendim 2 günde bir kan vererek takip ettim sonra canım korkma ilk beta değer düşük çıkabilir önemli olan 2 günde bir 2 kat artması
Smyyeh Kivircikbiri benimde bir arkadaşım 4 haftalık Ken öğrenmiş ve onunda 100 lerde çıkmış bir hafta sonra kan vermiş yükselmiş şimdi 1 yaşında kızı Bana korkma artar inşallah dedi kendinden örnek verdi
ikizprensesannesi @Smyyeh Evet değişiyor korkmayın inşaallah çok güzel artar ben 19 ile ögrenmiştim çok daha erken yani😊 Şimdi güzel artması önemlii çok güzel artar inşAlllahhhh amiiin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Smyyeh SosyeteMantisi rabbimden istedim ve o verdi şimdi sağlıkla bana tutunup büyümesi için dua ediyorum. Şeytan çok vesvese verip kalbimi sıkıştırıyor ama sonra rabbine bırak diyip kendimi durdurmaya çalışıyorum
Hasret5506 SosyeteMantisi ben 17.3 de öğrendim 2. Gün 39.7 idi doktor normal 10 gün sorna gel dedi birde folik asit başladı
Freckles Ben de 3+3te 37.9 ile öğrenmiştim doktorum bana da çok erken haftaya gel bir daha bakalım dedi moralim bozulmuştu ama artış önemli olduğu için sıkıntı olmuyor inşallah iyi haberler alırsın ❤️
Ao526- Smyyeh Herkese göre farklı sanırım 🤔Bende 313.2 ile öğrenmiştim. Tahminen 3-4 haftalık demişlerdi. Sonraki artış 600 küsürler ile devam etti derken keseydi kalp atışıydı büyüdük 22+4 olduk 🎉 Hayırla sağlıkla kucağına alman dileğiyle bebişini 😍
Hasret5506 Smyyeh canım ben ilk öğrendiğim zaman 17.3 dü iki gün sonra gittim 39.7 idi bugjn yine kan verdim sonuç bekliyor um benimki 1.2 güne 3 haftanın içine giricek