Simyaci Tatli2 şu anda fiyat çalışıyorlar ben İKEA’nın modelini göndermiştim. Fiyat gelsin bildiririm size. ☺️
Tatli2 Simyaci çok mantıklı ikea da güzel modeller var ama ikea bana çok güvenli gelmiyor. Hatta ikea dan alınan cekmeceli dolaplar için özellikle sabitleyin uyarısı var. Yurtdışında bu cekmeceli dolaplarla ilgili devrilmeyle alakalı Bi kaç cocugun basına bıseyler gelmıs soylemek ıstemedıgım. O yuzden ıkeadan da alsak nerden alırsak alalım mutlaka sabştleyelim cocuklarımızın guvenlı gı için.
2kidsmom_ Suasli inşallah canım 🙏🏻 ben boya ve sticker düşünüyorum bu hafta onlara bakacağım, gerçi hastane çantası da hazırlamam lazım, sanki son aylara gelince zaman hızlı geçmiyor 😂😂
Merve_vrl Fik Ne güzel düşünmüşsunuz siz de benim kafadansiniz☺️yani hem deprem olayı da düşündürücü hem daha bebek yani buyuyene kadar anneye ihtiyacı var diye düşünüyorum ben. Bide odadan ne anlayacak zaten ilkokul çağına kadar belki de yapmam 😂zaman gelince düzenli şekilde odası da olacak her şeyi de 💙💞sağlıkla gelmeleri önemli bebislerimizin☺️ hayırlı bayramlar dilerim 🌸🌺
Fik Merve_vrl ay kesinlikle canım benim sağlıkla gelsinler de herşey vaktinde olur dediğin gibi gelip büyüyünce bana neden oda yapmadın anne diye kızanı görmedim 😅 annem anlatıyor sen doğduğun zaman bizim yatakta büyüdün diyor beşik flan yoktu 😀 😅
Merve_vrl Fik Tabii canım,benim genç kızken odam oldu mesela o da çalışmaya başlayıp kendime oda takımı almıştım hiç unutmam.Aile ortamında huzurla büyüsünler,sağlıkla yaşasınlar en büyük mutluluk bu bence bizim için 🥰
Tatli2 Fik hem kendiyle gidip oda secmek cok guzel olur dıye dusundum ben de insallah oyle düşünüyorum ben de
Fik Tatli2 evet kuzum hem yaşı gelince odasını yapsrsın belli bir yaşa kadar götürür seni 😀 tek kişilik yatak almayı düşünüyorum ilerde direk onunla başlatırım kullansın parçalanana kadar 🤣🤣🤣
Sadiyes 0605_ benim evim 2+1 bir odama genc odası takımımı getirmiştim ben baza yatak dolap vs. Misafir odası gibi işte ne bilim fazla esyamı bazaya dolaba koymustum oyle bi odaydı. Onu bebek odası yapmaya karar verdik. İlkte gerek yok falan dedik biz de ama sonra kendimiz yenileyelim dedik. Bazayı cıkarttık. Dolabım büyük dört kapılı lake bir dolaptı 12 senelik taş gibi ama özel yaptırmıstık onu modeli zaten bebek odası dolabının modeliydi sadece ebat olarak daha büyük. Orta iki kapağı aynalı aynaların etrafı taşlı ve kluplar da taşlıydı beyazdı dolapta. Bebeğimiz erkek olacağı için biz eşimle o dolabı yenilemeye başladık öncelikle taşları söktük. Kapaklarda oymalı çıtalar vardı onları söktük zımpara yapıp gri renge boyadık ☺️. Taş geçen ayna etrafına da hasır ip koyduk ve kluplarını da hasır ile değiştirdik. Sonra trendyoldan beşik siparişi verdik o da beş çekmeceli sallanır beşik yatak dahil 2500 e aldım beyaz renk. dolap da açık gri odanın rengi de gri zaten. Beşik için de hasır klup siparişleri vereceğim. Yine trendyoldan şifonyer aldım. O da ortalama 2500 civarındaydı 6 çekmeceli ve 2 dolaplı o da baya bir eşyamı alacak diye düşünüyorum o da beyaz ona da yine hasır klup alıp böyle bir bütünlük sağlayacağım. Evim küçük olduğu için eşyalarımı koyacak yer bulmakta zorlanıyorum o yüzden de o dolabımı atmak istemedim. Bebek eşyasındansa benim çok fazla esyamı toplayan da bir dolap. Şifonyer ve beşik de bol cekmece ve dolaplı oldu o yüzden cok sevindim. Sonrasında da duvar stickerları işte duvar rafları falan alıp dekor yapacağım acelem yok ama sonucta bebek ilk zamanlar yanımda olacak zaten. Yavaş yavaş yapıyoruz ☺️ normalde dolabın kapaklarını yenileyip boyama işlemi için bizden 20.000 tl istemişlerdi biz 5-6 bin tl ye oda yapmıs olduk ☺️