Gebeysek1 Haftadayız karnım şiştikçe sağ tarafım ekstra şişiyor. Karnım yan yatırılmış balon gibi. Bir tarafı aşırı şiş, diğer tarafının gebeliktennhaberi yok gibi 🤣 ne zaman geçiyor bu maskot gibiyim yeminle
Melekler12 Gebeysek1 normal kuzum demekki yerini sevmiş karnın sadece yanpel gidiyor 😅😅🙈 benimde öyle 😅😅😅
evrem321 Gebeysek1 30 haftadayız durum aynı hep sağda tüm teklemeler gerilmeler sağda toplanıyor hatta hafifi
Limonzeytin Gebeysek1 benımde kızım sağa yerleşmşti 24 ten snra ortaya kaydı hep sağdaydı sizin gibi hissediyodm
Gebeysek1 Kivircikbiri desenize benim bu hal doğurana kadar devam. Erkek bebekte sağ şişiyor diyorlar sizinde mi erkek?
Suheda_4406resul Gebeysek1 hiç alakası yok benim bebeğimde erkek bazen sağ şişiyor bazen sol bebek bu hareket halinde alanı geniş ne tarafa geçmek isterse o tarafa geçiyor. Şahsen benim bebeğim hiç sabit bir tarafta durmadı şimdiye kadar.
Gebeysek1 @“aygulb”#p27405010 sizin bebek kız ve sağdaysa erkek bebek sağda olur kız solda öngörüsünü çürüttük😊 ne zaman geçer acaba bu durum
aygulb Gebeysek1 sağda ya ilk hissetmemden beri hatta ilk sağ tarafım şiştiğinde korkmuştum neden böyle diye bi panik bile olmuştum meğer bebek toplanmış oraya😂 ilk annelik acemilik öğreniyorum 🤗
Mlke95 @Gebeysek1 benim de sağ tarafta kaburgalarımın tam altında eğilemiyorum bile fazla zarar veririm diye… oksayinca biraz yer değişiyor ama sonra yine oraya yerleşiyor 😀 bizimki de erkek
aygulb Yagmur-10 benim bebiş de kız hep sağda çok nadir ortalarda hissediyorum ama bariz belli ediyo karındaki şişkinlik sağda olduğunu🤗