Nazlii_i Dusenerler hadi canım ama biz konuştuğumuzda 9.750 denmişti ne olduda birden arttı 4 günüm kaldı ben söylediği fiyattan olamıcakmıyım yani
Tubacrn123 Dusenerler Ceysu hanıma gidiyorum 23 mayısta gittim 12.500 dedi doktordan doktora değişiyo mu anlamadım
CansuCns Torbalı’danım. İzmir doktorlarından çınarlı reşat bey, medicana mustafa melih ya da ekol irfan beyi tercih edecektim ama doğu görevine döndüm, bitlis te salih beyle yoluma devam ediyorum kader olarak…😄
Dusenerler Nazlii_i ama son haftalarin olduğu için belki de senin dediğin fiyattan yapabilirler en son ben geçen hafta gittiğimde o şekilde duydum sen yine ara sor istersen hastaneyi
Nazlii_i Dusenerler sordum canım eski fiyattan yararlanıcam çünkü benim 4 günüm kaldı biz öyle konuşmuştuk tabi söz uçar yazı kalır derler hiç imza falan atmadık yapmadılar öyle bişey hastane çıkışında ödemeyi alcaklar fazla fazla eklerler belki 😀
Sultansyayla Rabia2121 cenk naykı ya gidiyorum aşırı ilgili cok cok memnunum özeldeki gibi ilgi gösteriyor
melisadurak Sultansyayla Kadın doğuma gitmek istiyorum ama devlet diye çok korkuyorum bahsedebilir misiniz biraz kaç haftalıksınız nasıl biri doktor
Nurrrr90 Ben ata sağlık ta kemal uğurlubile gidiyorum muayene 600 küsur doğum normal 13 bin sezeryan 12 bin güzel ilgili bi hastane doktorda öyle hemen cevaplıyor ilgili kasmıyor sıkmıyor şimdilik güzel 31+3 olduk inş hayırla sağlıkla kucagımıza alalm bebişlerimizi
Sultansyayla melisadurak Bende sırf devlet diye başta çok gitmemiştim ama 20 li haftalardan sonra hep buca kadın doğuma gittim 4 farklı doktora gittim 4 ü de cok cok iyidi cenk daha samimi geldiği için cenkle devam ettim şu anda 36 haftalığım
Aysemhmt naz_ozz bende tepeciğe kontrole gidiyorum geçen hafta gittşm ayrıntılı burda yapılmıyor 2 hafta sonra zamanın gelir gidip özel de yaptırabilirsiniz dedi.
naz_ozz Aysemhmt Ben özelde yaptırdım sonuçları doktora gösterdim doktor yeşil alan açıp perinatoloji yönlendirdi belki bu durumda bakarlar diye umuyorum bakmazlar ise bende serkan güçlü var oraya 2 mayısta randevum var zaten oradan baktıracağım inşallah güzel haberler alacağım Allahın izniyle 🙏🏻
sla_cbn35 anayimbenanaaa Basmanede oturuyorum bozyakada ki ege yaşam hastanesine gidiyorum doktorum Merve Durmuş hayatımda bu kadar iyi bir doktor görmedim henüz nasıl doğuracağım belli değil ücreti o yüzden bilmiyorum