Senaykork Betuss7 ben 2 gebeligimdede ilk 3 aydan sonra boyattım, çocuğum sağlıklı doğdu buda inşallah sağlıklı olcak Ama açıcı kullanmadım palette 7-77 ve 8-77 ile boyuyorum
Abcc-1 Betuss7 Ben hamileliğimin ilk haftası bilmeden boyatmışım hem de ne açıcılar falan sarıya 😅 ilk günler sorun olmuyormuş allahtan o sarıyı kapamak içinde 3. ayın bitmesini bekledim ilk 3 ay pek önerilmiyor illa gerekiyorsa mutlaka doğal boya kullan fazla da bekletme
esraglr Ben boyattım bitkisel boya ile kokusuz hatta son günlerimdeyim yine boyadım ilk hamileliğimde de boyamıştım ☺️
Anneadayi0404 Esma_96 hangi boyayı kullanıyorsun ve 6 haftalık sorun olmaz mı benim doktorum izin vermemişti 6. Aya girdim şimdi izin verdi
Smia Amonyaksız boya alın yapın bende öyle yaptım kokuda olmuyo gayet iyi trendyolda uygun fiyatlar naturebalanc diye var çok memnun kaldım ben smdi son ay kizildan dönmek istedigim için boyatmiyorum artık gerisi doğumdan sonra
Anneadayi0404 Smia o şeklde boya olmasa sorun mu oluyor acaba bende kızılım 6. Ayımdayım bugün doktordan izin aldım ve boyayacağım yarın inşallah bir sorun olmaz
Smia Anneadayi0404 yani bana organik boya yap dediler kuaförlerde onermiyo normal boyayı bende amonyaksız alıp boyamistim 5. Ayda smdi aktı doğumdan sonra artık renk değişimi yapicam
Esma_96 Anneadayi0404 deluxe sac boyasi. Benim beyazlarim vardi. Doktoruma söylediğimde sorun yok hamilelikden önce hangi boyani kullandiysan onunla da devam et dedi. Ben de daha kalp atışını duymadan boyamisdim. Çok şükür 24+6 haftaya geldik cok güzel geçiyor hamileligim🙏☺️