alotoflover 8 küsür haftalık hamileyim çok şükür hiç bulantım koku hassasiyetim yok tek belirtim fazla ayakta kalınca bel ağrısı acaba normal mi ilk kızımda bulantıdan kusmadan kasık ağrısından duramıyordum acilliktim resmen şimdi hep öyle gidicek gibi geliyor bu biraz tuhaf oldu
Husna_7070 alotoflover normal normal benimde ilk hamileliğimde çok bulantım oluyordu bunda bende bekliyordum 6 haftadan sonra bulanacak diye hiç öyle olmadı 13 haftalık olduk çok şükür her şey iyi sağlıklı bebiş
Asel2702 alotoflover bende ilk kızımda 6. Haftada başladı bu da öyle olcak dedim bekledim olmadı taa ki 12. Haftaya kadar şimdi daha da kötüyüm diyebilirim bulantım olmayacak diye sevinmiştim oysa ki 🙄
Eflinnisa alotoflover ilk hamileliğimde sabah uyanınca ekşi su kusardım oda çok değil yani arada ama bel ağrısı felan yaşamadım hic şimdiki hamileliğimde hiç kusmuyorum ama bel ağrısından ölüyorum
honey alotoflover bende 10 haftalık hamileyim ilk hamileliğimde hiç bulantım ve kusmam olmadı, bunda 8 haftadan beri çok mide bulantım var, canım hiç birşey istemiyor. İlk hamileliğimde kendimi frenleyerek 20 kilo almıştım , bu daha Farklı
alotoflover Husna_7070 ilk hamileliğimde kızımda 6. Haftaya bi girdim başladı kusmalar kaşık ağrıları doğumu unuttum onu unutamadım o derece inanki bu hamileliğimde de 8. Haftadayım hiç belirti yok hamile miyim diye şüpheye düşüyorum hep iklimdeki gibi olucak sanıyorum çok şükür sizin adınıza da sevindim cinsiyeti belli oldu mu acaba
alotoflover Asel2702 her hamilelik bir değilmiş demekki aynısı kızımda 6. Haftaya bi girdim başlamıştı bunda daha tepki yok umarım olmaz hepimizin iyi geçer
Salihabrkt Asel2702 Bulantı ile cinsiyetin bir ilgisi var mı acaba? benim ilk hamileliğim mide bulantılarım kasık ağrılarım çok oluyor
alotoflover Salihabrkt benimde ilk hamileliğimde 6 haftalıkken başlamıştı kaşık ağrısından duramıyordum sanki ıkınsam çıkacak tarzında ağrısı kızım oldu şimdi hiç belirti yok acaba erkek mi diye düşündüm sırf Titan tersi diye
Ayse344 Ben 11. haftadayım kızım olacak bulantım var ama kusmam pek olmuyor. İlk bebeğim erkekti bu kadar bulantım olmamıştı
alotoflover Eflinnisa bende bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti aşırı fazla sizin kaç haftalık cinsiyeti belli mi