Btl Kızlar kuzenim hamile kalmak istiyor 5 aylık evlş ama bir türlü olmuyor bir yerden duymuştum bir hap varmış hamile kalmak için yardımcı oluyırmuş doğru mu acaba ona göre doktora gidelim
NurdanHakan Btl ilaçtan öte bence yumurtlama günlerini takip etsin ogümlerde ilişki yaşasın ve ilişkiden sonra yatsın uyusun Yani haraket etmesin bi bu yumurtlama günlerini öğrensin ona göre uysun sonrasında doktora gidebilir
Minikinannesi Btl Merhaba canim bizde evlendikteen 2 ay sonra bebek istedik doktora gittim erken dedi. Ve folik asit vrdi 2 ay kullandim 2. Ayin sonunda hamile kaldim . Suan 12. +2 deyim insallah kuzeninde hamile kalir ama bi doktora sorsun bakalim
Sara Btl 1 yila kadar cocugun tutmamasi normal cunki senin hormanlarin simdi uygunlasmaya basliyo.1 yila kadar olmuyanda cocuk o zaman bas vur doktora.Birde sana bisey deyim iliskiye girirken poponun altina yastik koy yapin oyle kal sabaha kadar.❤❤Bazi kizlardanda ozur dilerim acin sekilde soyledim (
KubraKilinc Btl hap felan bahane doktora gitsin kesinlikle belkide süt hormonunda sorun vardır hemen çözerler tabi başka sorunu yoksa
NurdanHakan Btl ozaman bir doktora görünsün muayene olsun belki kisti vardır belki adeti düzensizdir yada daha yeni evli belki Rahim henüz hazır değildir ancak kendini hazırlar vs..bence böle kulaktan dolma ilaçlar asla kullanılmamalı allah korusun daha kalıcı sorunlar oluşturmasın
mahsun NurdanHakan canim lettu hakin da bilgin varmi yumurta çatlatma ilaci olarak verdi doktor tedirginim kullanmaya kullanan varmi
mahsun Sara canim lettu hakin da bilgin varmi yumurta çatlatma ilaci olarak verdi doktor bende kortm kulanmadi. zarari olur mu kullanan varmi
Hamileanne Btl ilk bir sene olmaması doktorlar normal görüyor bir sene geçtikten sonra tedaviye başlıyorlar aşılama tüp bebek gibi yakınlarımdan biliyorum. Hapı hiç duymadım ama. Doktora görünsün ne desek boş
Hamileanne Btl en basiti idrar yolu enfeksiyonu bile çocuk olmaya engel oluyor hapı felan boşversin bi doktora görünsün zaten doktor gereğini yapar ve söyler. Ordan burdan duyduğu şeyleri kafasına göre kullanmasın sakın bazı haplar erken menepoza bile koyuyor habriniz olsun. İnşallah en yakın zamanda çocuk sahibi olur amin 🙂
mahsun Hamileanne canim lettu yla sonuç alan var mi doktor bana bi hap verdi yumurta çatlatmak için bnde geldim internetten baktim çok kararsz kaldm kullanmadim
Angel34 Btl beş ay yeni evli bir çift için çok erken ,bilinçsiz olarak ilaç kullanmasın lütfen hormonlarıyla oynar,yumurtlama gümlerini takip etsin ovulasyon testleri var onlardan alsın ,Allah’ın izniyle olur
mahsun Angel34 canim letu hakin da bilgin varmi yumurta çatlatma ilaci olarak verdi ne olur cvp ver senin bilginvarmi
Dnfrn Btl letu diye bir hap var doktor kndan verıyor ayda bes gun adetınden sonra ıcıyorsun daha sonrada yumurta catlatma ıgnesı yapıyorlar tabı bunkar hep recelı ılaclar oldugu ıcın dkktor kontrolunde alınmalı bu sekılde hamıle kalma olasılıgın daha hızlanıyor tabı hamılelık rabbımın hedıyesı herkese nasip etsın ıns hemen hamıle kalır
Bebisozlem52 Btl ben 9 aylik evliyim en basindan beri bebek istiorm 7 ay sonra oldu. Doktora gittim pek ilgilenmediler ilk 1 sene olmamamsi normal denildi. Ama esi ve kndisi doktora gorunsn belki gebelige engel olcak bi problemleri olabilir. İnsallah olmaz ama bi kontrole gitmelerini onerir
NaimeYilmaz Folık asit yardımcı oluyordur. Annenın vitamınsel eksıklıklerı varsa o bile etkıler. Ki herşey bahane benımde öle bi zamanda oldukı inanıormki Allah isterse olur. Fazla acele edıyor 🙏
mahsun NaimeYilmaz cnm ltfen cvp lettu hapi hakinda blgin varmi kullanan varmi yumurta catlatma ilaci
mahsun Dnfrn canim lettu dan sonuç aldin mi cvp lutfen bana verdi daha kullanmadim brbeyin oldumu sagliklimi
mahsun Dnfrn canim lettu verdi doktor ben kortm kullanmadim zararlmi ne olur cvp ver senin bilgin vardir
mahsun Dnfrn amin cnm bna bi cvp yaz lettu bana da verildi korktum kullanmadim zarari varmi lettuyla saglikli dogum yapan var mi