Anady123 Hanımlar adetim 4 gün gecikti evde idrar testi yapsam pozitif sonuç alırımıyım bir de kan testi versem beta HCG değerim kaç çıkar 4 gün gecikmede sizce yardımcı olur musunuz
Freckles Test yapsan çıkar ama hcg için bir şey diyemeyeceğim her gebelikte değişiyor önemli olan artışı, değer değil
Anady123 Öncelikle çok teşekkür ederim Peki kan testini ne zaman vermeliyim sizce yüksek bir değerde yakalamak için idrar testi yapmaya çekiniyorum negatif görmek istemediğim için direk kandan sonuç almak istiyorum 🌸
Freckles Anady123 idrar testini sabah ilk idrarla yapmanı öneririm o zaman. Kan fark etmiyor, gecikme var diyorsun varsa zaten çıkar
Anady123 Benim üst sırt ağrım var 3 gündür yoğun bir şekilde ve gün içinde de mide bulantılarım oluyor bu belirtiler için erken mi sizce son adet tarihim 15 marttı
Anady123 Çok teşekkür ederim kızlar bayram üstü valla kafam karıştı çok yardımcı oldunuz sağolun ben bir kan tahlili veririm bayramda kafamı rahatlatırım inşallah azda olsa 🌸
Figen-25 Şuanda bende aynı durumdayım 4 gectı üstünden ben duzenlı adet oluyorum kendımı yorgun hissediyorum belimde afişten ağrı oluyor rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Anady123 Evet benim de çok düzenliydi bu ay böyle olunca kafam karıştı siz test yapıcakmısınız kan veya idrar gecikmemiz aynı