Omur3534 19 haftalık hamileyim henüz bebeği hiç hissetmedim bu normal mi ? Siz hangi haftalarda hissettiniz
zeynozey Omur3534 riskli gebe misin? Etiket öyle açılmışta. İlk gebelikse 20 de filan hissetmeye başlarsın. Kilo varsa erken hissife engelliyor
262223-- Omur3534 16 haftada pıt pıt damar seğirmesi gibi hissetim ama güçlü şekilde şimdi 18+5 olduk birşey hissetmiyorum
Mavinin_kadini Omur3534 ben 17. Haftada hissetmeye başladım. Büyüdükçe daha iyi hissediyorum. 19+3 haftalığım. Mesela saat 21:00 a kadar bende hissetmedim biraz önce oynaşıyordu. Uyuyodur genelde uyuyorlarmış. Stres yapmayın birşeyler yiyip için tepki verebilir bende öyle oluyor.
gulnurkrms Omur3534 ilk bebeğimi 19+6 da hissettim şuan 16+5im hiç bişey hissetmedim henüz birde ikinci gebelikte erken diyorlardı
rumeyshaan 18’de yavastan segirme tarzinda hissermistim su an 22 haftaligim cok net hissediyorum tekmelerini
arsamveannesi Omur3534 16 haftada seyirme gibi hissettim suan 18 haftaligim disardan da gorebiliyorum bebegimin hareketlerini
Omur3534 Serklaj oldum geçen hafta doktor 22 de ancak hissedersin demişti ama çevremde herkes daha önceden hissetmiş sizlerde öyle yattığınız zaman mı hissedebiliyosunuz ?
Gamzenur58 Omur3534 13. Haftada hissetmiştim ilk gebeliğim. Sonra bi zaman hissetmedim.Suan 20+6 çok fena tepikleniyorum bazen istemsiz bağırıyorum alısmaya çalışıyorum:))
pembemor25 Gamzenur58 bende çok erken hissettim ama doktorum daha çok küçük hissetmezsin dedi hatta 16. hafta da sordum o zaman öyle dedi ben daha öncesinde hissetmiştim bide 🤣 hala hissediyorum 18 haftalık olacağım ☺️
pembemor25 Gamzenur58 siz daha öndesiniz nasıl hissediyorsunuz tarif eder misiniz ben doğru mu hissediyorum acaba 🤣
Omur3534 18 haftada önlem amaçlı serklaj oldum ama yatarak geçirmiyorum normal hayatınada devam edebilirsin dedi doktorum önümüzdeki hafta randevum var inş hissederim o zamana kadar 😕
Gamzenur58 pembemor25 valla baya tepikliyor yani nasıl tarif edilir bilmiyorum ki 😁 eşimin eline aşırı tepki veriyor mesela o bile hissetti gözleri doldu 🙈😊