Kumru_6694 Kızlar 8+5 haftalığım. Son 10 gündür açık sarımsı yapışkan akıntılar oluyor bu durum normal mi? Gebelikte akıntı olabilir diyorlar ama renk endişe ettirdi beni. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen doktora gitmem gerekli mi bu durumda
Gamzer Kumru_6694 Akıntı normal ama sarıysa enfeksiyon olabilir canım. Kontrole gittiğinde Doktorunu bilgilendir o gerekli testleri yapar 🧡
Ppzgz Kumru_6694 idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktoruna gittiğinde bence idrar tahlili yaptır istersen benim hamileliğim boyunca hep vardı tek kullanımlık şase kullandım sürekli doktorum yazdı
femme Kumru_6694 koyu sari kokulu kasintili ise doktora gitmeniz gerekir ama diğer türlü gebelikte oluyor bol bol su içmeyi eksik etmeyin🌻
Freckles Gebelikte akıntı renksiz ve kokusuz olmalı. Bunun dışında bir akıntın varsa enfeksiyon olabilir bu dönemlerde enfeksiyona çok açığız normalden de. Doktorunla konuş canım bunu mutlaka
Cerena_87 Kumru_6694 akıntı normal da kontrole gitdiginizde dokdor soryor akıntı varmı diye yada siz söyleyebilirsiniz