Havvagks yagmur_3566 ayyy bizdeee hatta eşim geldi biraz önce hadi iddiaya girelim ben erkek diyorum dedi bende kız eğer benimki doğru çıkarsa iPhone alcakmş şimdi kendi istediğini düşünüyo doğru çıkarsa ne istesem diye 😂😂😂
Havvagks yagmur_3566 çikolata yiyince hareketlerinirmiş diye bende duydum yiyip gitmeyi düşünüyorum bende 😂😂🫣🫣17+2 olduk Allah’ım artık göstersin hayırlısıyla artık 😂 hayırlı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil bizimki öyle eğlence acaba hangimizinki çıkacak diye 😂
Mr29 yagmur_3566 Benim bebiş vişne suyu ile tatlı yiyince hiç durmuyor alakası var gibi geldi bana da 😅
Daisy0000 Her gidişimde ‘al bak’ der gibi açıp açıp gösterdi.Öncesinde sadece normal kahvaltılık yemiştim(peynir-zeytin vs) yani yiyecekle çok alakası yok bence
Orkidecicegim Cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde göstermemişti. Doktorum dışarı çık çikolata ye ve biraz yürü demişti
Havvagks yagmur_3566 ayyy çok heyecanlı yaaa rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 😍😍