kakaolukekk Uyuyamıyorum gerginlikten ve stresten, bir de hastaneye gelecek ziyaretçilerin söyleyeceği lafları düşünüyorum şimdiden, kayınvalidemin ve görümcemin gereksiz heyecanı da geriyor beni normal miyim ya 😂
Nnanaa kakaolukekk ne diyecekler ki 🤷♀️ hiç korktuğunuz gibi değil doğurunca dersiniz bu muydu diye 😅
Fts-fts11 kakaolukekk bende kimsenin gelemsini istemiyorum saçma sacma herkesin zorla kendi doğumunu anlatmasi yok bir daha getirir misin nasılmış annelik annenin kiymetini anladın mı bla bla bla bir tek bunları dusunuyorum
bebislerhakkinda kakaolukekk bnde gelenlerin odaya dolusmasini ve sinirlenebilecegimi düşünüyorum şimdiden 😀 bebeğimle rahat rahat ilgilenmek isterken birilerinin bizi dikizlemesi beni çok rahatsız edecek kesin🥲
Haselba kakaolukekk yani dogum yapanin yanina bir ay gidilmemeli bence hastaneye ziyarete gelenlerde en azindan bi görünüp hemen cikmali ben ozel hastane dogum yaptim hemşire cok iyiydi dogumdan ciktim baktim nerdeyse tum sulale odada daha yeni sedyeyle getiriyorlar odaya bide ani sezeryan olmustum sonra hemsire herkes odadan çıksın sadece baba kalsin kalablik edilmez diye herkesi kovdu nerdeyse iyi oldu hemsiredeb boyle yapmasini rica edebilirsiniz aklima geldi 😂
bebislerhakkinda kakaolukekk kaçacak yer de yok mecbur gelenleri çekecz kesin salak sacma sorular ve tabsiyeler gelir kafamizi utulerler ben kendjmi tutamam tabi lafi yapistirirm 😀 gecelik giyecem hastane sıcak oluyor zaten kesin nine hırkasi takistirirlar ,gelenler cocugumun yüzüne üfleyerek konuşursa ona daa sinirlenriim heralde pfff
kakaolukekk Bir de sabah ameliyata sadece eşimle gitmek istiyorum, kayınvalidem ve görümceme ameliyat sonrası gelin dicem, absürt bir talep olur mu sizce
Yaren_16 Hiç gergin olma canım spinal o kadar rahat ki ben 1 hafta önce oldun sadece kafanı çok oynatma çıkınca yoksa başın çok ağrıyor birde sırtın ona dikkat et özel hastanede doğum yaptım hemşireler her dakika geliyor ilgileniyor yardım istediklerinde hemen geliyorlar sen benim kaynanamla görümcemi görsen demedikleri kalmadı kaynanam çocuğu daha tutmadı herkes bana benzetiyor kaynanam kendisine birde artık bir şey demiyorum diyince ben suçlu oluyorum geçen gün ne dese beğenirsiniz sen bu çocuğu emzirmek zorunda değilsin eşin süt anne bulmak zorunda lohusa insana söylediğine bak ya akıl işte birde yaşı var yani niye çocuğu başkasına emzirtiyim ki tamam sütün öyle çok gelmiyor ama yetiyor yetmese bile artık mamalar var mama veririm yani bu kaynanalara allah akıl versin bu lafı dediği akşam bende kaldı güya ben dinlenecem o çocuğa bakacaktı ben bütün gece uyanıktım o uyudu birde söylemesi ayıp horlaya horlaya en sonunda sinirlerim bozuldu 1 gece uykusuz kalsa ne olacak sanki babaannem babaanem demeyi biliyor ya daha anlatsam çok anlatacak var ama bu kadarlık yazayım şimdi
FatosNazim53 kakaolukekk Kız aynı gün olacağız. Bende 20 Nisan sezeryan olacağım. Bende stresliyim korkuyorum açıkçası. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
Sekerportalali K FatosNazim53 korkmayın bugün oldum spinal ameliyatı hiç anlamıyorsunuz belden yapılan iğnede aynı şekilde .. sadece işlem sonrasında tansiyon düşer ise mide bulantısı oluyor beni en çok rahatsız etti. Sonda birde ilk takıldığında tuhaf geliyor huylanıyor insan yürüyene kadar takılı kalıyor.