defneemom Serenayyyyyy ay her çekiliş aynı muhabbet ya. Uygulama ile yapılıyor farkında mısınız? Ayrıca inanmıyosanız katılmasaydınız
Ozgeem NaimeYilmaz meraba naime hanım..Yayında özge tiryaki olarak kazanan kişiyle isim benzerliğim var sanırım ama yayında mail hesabını göremedim nasıl gmrebilirim
Serenayyyyyy NaimeYilmaz siz belirliyosunuz diye herhangi bir ithamda bulunduğumu hatırlamıyorum çekilişi baştan sona seyrettim sayıların çıkmadığını belirtiyorum.
Buse_98 Ya 1. Kazanan oldum hiç aklıma gelmezdi kızlar bundan sonra bebişin şansına tüm çekilişlere katılalım🥰🙏🐣
Ozgeem HappyMom Benim adımda özge tiryaki ama çekilişi kazanan hangi mail hesabı göremedim..İlk defa bir çekilişte adım çıktı sanırım oda isim benzerliği oldu🤭
NaimeYilmaz Serenayyyyyy Hmm tamam o zaman. Çekilişi ben yaptım çünkü. Adaletsizlik olduğunu düşünüyorsanız bence katılmayın bundan sonraki çekilişlere.
Mihrimahvuslat Kazananlar güle güle kullansın kazanmayanlar da artık başka sefere şansını denesin. Milli piyango gibi bişey buda kimin şansına çıkacağı bilinmez gereksiz alınganlık yapmanın bir anlamı yok 😬