minnakannesi38 29 haftalık hamişler Nası gidiyor Benim paşa pek bi hareketli maşallah ama bi kenara toplanıo gecelerı karnım çok sert oluyor . Sizde durumlar Nasılll ? 🤷🏻♀️
Reshaa minnakannesi38 mrb canım aynen benim kızçemde maşallah durmuyor hiç hele gece bi el bi ayak girişti sanırım uykulu uykulu baya bi tekme yedim 😂😂😂 tek sıkıntım kaburgamın altına girmesi
masisi minnakannesi38 elimiz ayağımızın şişliği var arada gece kramplar var bide bugün mide bulantımız var onun dışında iyiyiz şükür kızımla , gece gündüz kıpırdanıyo saolsun. Haftasonu kontrolümüz var bakacağız büyümüşmüyüz iyimiyiz diye ☺️
33NAZ minnakannesi38 bişey sorucam 🙄 23 haftalık olduk tekme atıyor ama dışardan belli değil 🤦🏻♀️ Videoya çekiyorum anı olarak o da belli değil 🗣 ne zaman belli olur
Elaylama minnakannesi38 gece uykusuna hasret, kıpır kıpır bir bebekle öyleee geçiyor günler. 2 gündür geceleri midem bulanıyor neden oluyor bilmiyorum. 😥
minnakannesi38 33NAZ Canım benim 23 de felan çok nadir olacak bi sekide çok dıkkat edersen belli oluyordu şimdi 29 üz baya baya belli oluyor yamuluyor karnım 😂
Muhammedamine 33NAZ canım benim 25. Haftadan sonra başladı dışarıdan görülmeye eşimde o haftadan sonra hissetti
Aysunh 29+3 haftalık olduk bizim Demaşallahımız var çok hareketli 😊😊heyecan dorukta az bir zaman kaldı bir de neler aldınız alışveriş bitti mi
Muhammedamine 33NAZ yeni hamile olduğun zamanları hatırlıyorum bende 15-16 haftalk fln dım 🤗 geçiyor tabi annelere geçmiyor o ayrı 30+ sonra çabuk geçiyor ama anlamıyorsun
1850 minnakannesi38 28+2 iki üç gündur tekmesını aşağıda hissediyorum .vajınayı tekmelıyo sankı sızde de oluyormu arada 😬ayakları aşağıya mı dönük anlamadım