Pnr_KMRC1 Byz4234 elma sirkesi düşürüyor et benleri canım pamuğa elma sirkesi döküp üzerinde koy o şekilde kalsın hatta mümkünse bantla ben geceden tek tek uğraşıp bantlıyordum hepsi kayboldu bende işe aradı zararı yok istersen dene cnm 🫶😁
Zeynep_Sedat Ezz oğlumda kalan et beni geçmedi bende kaldı.. Bu hamilelikte çıkarsa yada gitmezse aldırmayı düşünüyorum
Pnr_KMRC1 Lyemannn elma sirkesi düşürüyor et benleri canım pamuğa elma sirkesi döküp üzerinde koy o şekilde kalsın hatta mümkünse bantla ben geceden tek tek uğraşıp bantlıyordum hepsi kayboldu bende işe aradı zararı yok istersen dene cnm 🫶😁
Ppzgz Hamilelikten veya kilo alımından da çıkmış olabilir geçmezse cildiye lazerle falan alıyor doğumdan sonra aldırılabilir
My_Angels Byz4234 benim de gebelikte göbeğimde kollarimda boynumda cikmisti özellikle boynumdaki kocamandı ama doğumdan sonra hepsi düştü çok şükür kendiliğinden kuruyup düştüler
1072PINAR Byz4234 Benim de boynumda çıktı bı tane et beni gibi diğerleri sivilce gibi.Kaşiyip koparma hissi geliyor.İnsAllah doğumdan sonra geçer.