Mlke95 Hanimlar bilgi verir misiniz? Nasıl moderatör olunur ? Şartları nedir ve getirisi var mı acaba ? Kime ulaşmamız lazım!?
Deletedmom_106 Mlke95 getirisi derken😄 Mail atmanız gerekiyo heralde .. yaş meslek bi kaç bilgi daha vardı unuttum
Pinklove Mlke95 bacım moderatör olunca sana ekstra maaş bağlamıyorlar, burada sigorta almıyorsun ne bu moderatör olma sevdası arkadaş hahahahah
Eldgrn Mlke95 moderatör başvuruları adı altında postlar açılıyor dönem dönem takip edebilirsiniz gerekli işlemleri yaptıktan sonra size geri dönüş yapılacaktır
Deletedmom_85 Moderatörlük Gönül esasına dayanan bir şey. Dönem dönem seçiliyor post açıyorlar takip edebilirsiniz.🩷
Kanatsiz_1_melek Deletedmom_85 hayirlisi olsun bencede zor iş sürekli aktif olup onu bunu birde uyariyorsun zevk için girdiğin yer ise dönüşüyor bana saçma geliyordu sahsen para verseler yapmazdım 😀
Mlke95 @Deletedmom_106 valla ben zannediyorum ufak ta olsa bir rakam alıyorlar.. sonuçta zamanını harcıyorlar… 🤭😀
Gamzer Mlke95 Bak yukarıda yazan kişi eskiden moderatördü getirisi olsa, evet kazanıyorsun derdi🤣🤣 Çok masumsun gerçekten 🤣🤣🧡
Pinklove Mlke95 Hadi sen yine de başvurunu yap. Belki kabul ederler. Amerigga’ya uçak bileti kazanırsın😃😃
Mlke95 @Gamzer yani şimdiki zamanımızda da öylesine vaktini harcayana madalya takilmali ozaman … ya da millette çok mu boş vakit var 😀
Gamzer Mlke95 Burada binbir türlü insan var canım. Bende 2 çocuk var moderator olsam ertesi güne atarlar moderatörlukten, ilgilenmiyorsun diye🤣🤣 Ama ilk gebeligi olanların vakti çoktur ne yapacak ki akşama kadar 🙂