symayksl 13.haftadayım folik asitim bitti Şırnaktayım doktorum Ankara’da gidemedim siz bu haftalarda hangi takviyeleri kullandınız acaba
HavvaNur symayksl canım kan ve vitamin takviyesine başlıyormuş normalde doktor ama bana baslanmadi bnde bu arada 13
Zeynep_Sedat symayksl benim de şuan kullandığım bişe yok folik asit bitti. Yeterli dedi öyle kaldı bende doğal yollardan düzgün beslenmeye çalışıyorum
Dguzun symayksl kızlar doktorum folik asiti 10.haftada kesti artik yeterli dedi zaten folbiol kullanmistim.Sonrasinda acvison’un pregno marin ve calci magnezyum diye iki tane ek takviye verdi
ogedag Innate pronatal omega 3 destekli aynı zamanda 12 deyken Ben ondan basladım hala devam ediyorum.
AysenurOzturk1 Benimde doktorum İmom verdi ama kusma yaptığı için şuan sadede 5 mg folic asid kullanıyorum
HavvaNur symayksl ben kullanmayı bıraktım istemedim değerlere falan da bakmadı doktordan kaynaklı herhalde
Sedadgr symayksl sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ilk hamileligimde bir folix asit kullandım sürekli kabız olmuştum