arirangg Sibel_gedik Canım tehlikeli genlerinde değil pıhtılaşma. Doktor o yüzden normal demiştir ama asla normal deyip o şekilde tedavi görmeden gebelik yaşama. Kalp durmasına neden oluyor. Rica ederim 🥰🥰
Sibel_gedik arirangg bu süreçte gebelik oluşursa peki , iğne ve hapla devam etsem de sıkıntı olurmu ki ? Yada ilk tedavi görmek mi mantıklı diyorsun cnm
Sibel_gedik spoilerbob amin inşallah cnm🤲🙏🏼daha kendi doktoruma gitmedim ama cnm , sonucu veren genetik tıp uzman doktor herşey gayet normal diyerek gönderdi . Dediğin gibi hematolojiye de görüneyim sonrasında gebelik oluşursa önlemini almış olurum .🙏🏼🌸
spoilerbob Sibel_gedik Anladım tekrardan çok geçmiş olsun iğne ve coraspinle sıkıntısız atlatılıyor süreç Allahın izniyle. Allah hayırlı zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşallah❤️
Busraaa1014 Sibel_gedik Benim üç genimde var genetik doktoru bana da normal demişti. Ama kadın doğum doktorum iğne kullanmadan bebek doguramazsin dedi. O yüzden mutlaka başka bir doktora görünün. Anlaşılan o ki genetik doktru için herşey normal 😂
arirangg Sibel_gedik Yok canım şu sn hiçbir tedavisi yok. Hamile kaldığın anlaşıldığı gibi iğneye başlaman lazım. Benim doktorum hemen başlattı hamile kalınca. Ve bu tedavinin başarı oranı yüzde 80 dedi
Sibel_gedik arirangg anladım cnm biz tedbirimiz alalım tevekkül Allah’ındır. Rabbim ol derse olur. yaşatır ömür verir inşallah 🙏🏼 🤲 rabbim kimseye yaşatmasın zor bir durum . Yeri dolsun istiyor insan hemen ama hayırlı zaman da olsun inşallah 🌸🌸🥰
Sibel_gedik Busraaa1014 evet cnm birde net bir şekilde deyince bende bi sevinerek çıktım , özgüven geldi 🤭 görünen o ki yaşamam için yeterli olan gen ama bebek için normal değil 🤔
Busraaa1014 Sibel_gedik Evet evet kesinlikle öyle o yüzden hiç ihmal etmeden doktora gidin. Ben şuan gebelik olana kadar coraspirin hap kullanıyorum gevelik oluncca iğneye başlayacaklar kısmetse. Hepimiz için hayırlısı inşallah 😊
Sibel_gedik Busraaa1014 düşüğün oldumu hiç cnm öyle mi öğrendin ? İnsanın aklına da gelmiyor daha önce yaşamadığım bir durumdu . Bende başlasam coraspine faydası olur elbet
anneadayiiiiiii Sibel_gedik sizden ricam bu testi özelde mi yaptırdınız açıklar mısınız çünkü ilk kayıpta devlet bakmıyor diye biliyorum
Busraaa1014 Sibel_gedik Evet canım bir düşük ve bir kimyasal gebelik yaşadım 3 aydir ilaç ve coraspirin kullanıyorum şimdiden sonra tekrar düşüneceğim kısmetse Allah ne zaman nasip ederse 🙏
Sibel_gedik anneadayiiiiiii Bursa şehir hastanesinde yaptırdım cnm . Ben bi kimyasal bir düşük dedim . Ama tek düşüğüm vardı . Burda gidenlerden bakıyordum, bende öyle söyledm . Araştırma ve şehir hastaneleri bakıyor mutlaka git ihmal etme ☺️
Canimucizem anneadayiiiiiii isteyen herkes genetik test yaptırabilir ben yaptırdım aksine doktorların hoşuna gidiyor Allah korusun rahatsızlık varsa önüne geçmek için ilgili olduğun için mutlu oluyorlar bir şart yok insanlar genetiklerinde kanser hücresi var mı diye baktiran bile oluyor randevu alıp gidebilirsiniz hiç bir şart yok
Guzelligim anneadayiiiiiii benim kaybım yoktu bebek düşünüyorm dedim babam da da pihtilasma vardı felçli geçirdi yaptılar hemen
1Gozde1Yusuf- anneadayiiiiiii merhaba devlet 3 kayiptan sonra yapiyor diye biliyorum ben 2.kaybim da 2016 da Başkent Ünv. Hulisi Zeyneogluna gitmistim o yönlendirmisti genetik e
Honeyss Sibel_gedik benimde mthfr c677t heterozigot doktorum ne olur ne olmaz diye gebelikte hap ve iğne kullanacaksın dedi
Ruhsuz Sibel_gedik bana genetik doktoru bir sıkıntı görünmüyor bizim için en önemli olan Faktör V demişti ama doğum doktoru iğne ve coraspin gerekli dedi.tabi folik asitte
Sibel_gedik Zzzsss kromozom genetik test 20 günde çıktı , trombofili kan pıhtılaşması olan 1 5 ayı buldu cnm 🤗
Zzzsss Sibel_gedik tesekkur ederim Birde sonucunuzu e nabizda yada hastanenin sonuc bakma kisminda gozukuyormuydu ben bakiyorum ama hala cikmamis uzun surdu baya uludag unide yaptirdim nasil ogrendiniz ciktigini
Honeyss Sibel_gedik aynen öyle ben 2.dusugumde öğrendim tavsiyem erkenden bu testi yaptırıp önlem almak:)