Aylinsnc Arkadaşlar merhaba bugün adet gecikmemin 3. Günü. Evde erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Aynı şeyi yaşayıp sonradan pozitife dönen oldu mu
mrsozturk Aylinsnc ben adet gecikmemin 8.gününe kadar her gün test yaptım negatif çıktı. 9.günü pozitif çıktı
babyasyanil Gününe kadar bekleyin diyorlar canım biraz daha bekle normal kaset testte bile cıkar benim öyle cıkmıstı
mrsozturk Kanatsiz_1_melek şans değil nasip işi. Benim de testlerim hep negatif çıktı erken gebelik testi olmasına rağmen. 9.gün pozitife döndü şimdi 20 haftalık hamileyim. Testlerin her zaman yanılma payı oluyorken hamile kalmak isteyen birinin postuna bu kadar net hayır yazmanız yanlış
Kanatsiz_1_melek mrsozturk allahim yarabbim bak sen 9 gun negatifmi cikti 😀😀 sonrada pozitif mi oldu normla degilmi 7 10 kanda cikae sonra 12 14 günde testte 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
_Kubraaa_ 3 gün gecikip idrar ve kan testi yaptırmıştım. Hepsi Negatif çıkmıştı. Ve 2 gün sonra tekrar yapınca hamile olduğumu öğrenmiştim. Oluyor yani:) 17.haftamdayım:)
mrsozturk Kanatsiz_1_melek Hahaaha ne kadar komik bir hanımefendisiniz gerçekten 😂 erken gebelik testi ne için var peki bilginiz var mı? 😂