Zehramec Kızlar selam haziran sonu Allah nasip ederse doğumum olacak bebişimizin kilosu 1550 gram 30 haftalığım suanda sizlerde durum ne nasıl geçiriyorsunuz
busragil Zehramec 30+4 te 2 kiloydu kızım, az onden gidiyormuş, surekli tembihliyorum konuşuyorum onla, bak tontiş bebek olma, çıkarken anneyi zorlama diye😃 Bu aralar baya hareketli spor yapiyor sankiii😂
Esranurdenizz Zehramec en son gittiğimde 29+5tim 1376 gramdık haftaya çarşamba randevum var bakalım ne dıcek doktorunuz… Çok hareket liyiz maşallahımız var benim de bi uyku problemi sabah olmuyo uykusuzluktan sadece bende mi böyle acaba😄😅
Zehramec guzelanne01_ hadi inşallah güzel haberler alırsın canım ♥️ Allah sağ Salim doğurmayı nasip etsin bizlere ♥️
Zehra_02 28 haftalığım bende :) sağlıkla gelsin bebişlerimiz bizim herşey normal giderse temmuz süpriz yaparsa haziran
guzelanne01_ Zehramec inşallah canım çok tedirginim kahramanmaraş depremzedeyim doktorum yeni geldi 20 haftada gittik en son inşallah güzel haberler alırım🥹 Amin amin hepimize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin
Zehramec guzelanne01_ yaaa 😢😢 çok üzüldüm sizin adınıza çok şükür geride kaldı o günler ♥️ hayırlısıyla görün yarın bebişi inşallah
guzelanne01_ cauuv1 depremzedeyim canım maraşta doktorum mersinliydi mersine gitti uzun süre de hastaneler yoktu sadece özel hastane açıldı oda çok yüksek fiyatları çaresiz doktorumu bekledim şükür yarın geliyor Asla bekliyemezdim ama çağresizlik😢
Smia Ayy benimde son haftası doğum bekleniyo haftya Çarşamba muayenem bakalım kaç kilo bebişim çok merak ediyorum şuan bende 30. Haftadayim
Smia Esranurdenizz ayy bende aynıyım sabah 4 5 gibi bı uyanıyorum en az 3 saat uyanigim sonrası günüm mal gibi geciyo ya
Esranurdenizz Smia aynen aynen şarjı dolan telefon birden açılır bildirim verir ya aynı o şekil zınk diye gözlerim açılıyo bi daha uyu uyuyabilirsen yatakta döne döne bi hal oluyorum
Smia Esranurdenizz aynen ya valla şurda doğmadan bol bol uyumak istiyorum zaten oğlum var oda erkenden kalkiyo heralde doğunca evde zombi gibi gezicem
Mom_merve123 Kızlar haziran sonu bayram oluyor biliyorsunuz nasıl oluyor doğum bilgisi olan var mı varsa yazarsa çok sevinirim 🙏🏻
Smia Mom_merve123 millet kurban kesicek bizde hastanede işte ya kesilcez yada çığlıklar 🤭 bende çok merak ediyorum ailem bile heyecanlıyız şuan hepimiz değişik bişey olucak