Cgdmo ya sen takılma bak pazartesiye çok var eğer inat edersen o bebek iner çünkü çok var öyle kişi pilates topun varsa üzerinde zıpla oda çok iyi ama yer silmek çömelmek çiş yapar gibi ama eşin ellerinden tutsun o şekilde yürü evde baya baya yap bunu emeklemek YouTube dan diğerlerinize bul aklıma gelmiyor şimdi ama bak yumuşacık inecek o bebek korkma herşeyden önce şunununutma korkunun adrenalinini bebek algılıyor ve rahimde sonra daralıyor bebek başaşağı da olsa diyor ki of burası çok dar ben çekileyim kafam sığmaz bunu bana öğretim üyesi olan ebem anlattı eğitimlerde ebelere bu detayı veriyorlarmış gebelere yardımcı olmak için bu nedenle senin felç yapman lazım bunları bir sıcak tut kendini madem doğum zamanın geldi korkma gir banyoya günde iki sefer duşunu al sırtından aşağı sular dökün kaynar kaynar ve imkan varsa çömel dökün.iyice gevşesin kasların bak nasıl iniyor küvet varsa doldur içini çömelmeleri emeklemeli yaptıktan sonra otur içine. Bebek duruşu kutup ayısı duruşu bunlar secde çoook işe yarıyor emin ol