Ipek_2017 Göğüslerim normalde de büyüktü ama hamilelikte daha da büyüdü. Sütyen önerisi verebilir misiniz. Toplasın şunları 😀 doğurayım ,emzireyim küçültecem artık bümyeme de fazla geliyor . 75 kg 95 beden ama 100 de olur yani
1prensesannesi_ Ipek_2017 aynı dert bende de hamilelikten önce de büyüktü hamile olunca sütten dolayı baya büyüdü bazen sütyen takamiyorum bana da iyi fikir olur 🤗😊
havvaana Ipek_2017 ben normalde 52 kg ile desteksiz 80 takardım hamilelikte desteksiz 90a kadar çıktı şimdi de emziriyorum ebebekten almıştım emzirme sütyeni 95 felandı ama şu an o bile sıkıyor desem. Siz de bence emzirme sütyeni alın sonra emzirirken de kullanırsınız içine göğüs pedi koyun içine hiç birşey belli olmuyor
Cicegim38 Ipek_2017 bende telsiz sutyen takiyorum ayni derttteyiz 59 kiloyum 100 bedene cikti icine sut mut doldu derken buyudu normalde 90 95 😂😂😂 bdnde dogurduktan sonra kestiricem ya beden zayif meme kocaman
hunilimom Ipek_2017 95 C kullanıyorum pentiden aldım çok güzel şimdi aşırı pahalı 300 olmuş vermeye acıyorum o parayı doğrusu ama çok güzel bı sütyen
Ipek_2017 Cicegim38 siz birde zayıfmışssınız. Ben normalde 70 kg felanım ben bile taşırken sırtıma ağrı yapıyor. emzirme dönemi bitince küçülttürcem 😀
havvaana Ipek_2017 ağrımaz mıı zaten gebelikte evdeyken sütyeni felan bırakmıştım nefes darlığı yapıyordu belki de vücudum daralıyordu psikolojikti felan filan bilemiyorum ama sadece dışarı çıkarken hastaneye felan takıyordum o da 90 beden🤣 şimdi emzirirken felan da hep yamuldum artık kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum sadece göğüslerden değil genel olarak annelik işmiş ya 😌
hunilimom Ipek_2017 ben denemek için indirimde 70 TL idi aldığımda bir daha ki ay sonra kı ay derken işte şimdi 300 oldu 😂
Ikiz_annesii Ipek_2017 90C aldım 150 tl ye aslında çok güzel ama yine küçük geldi bu sefer de yanlardan fırlıyor 😂
Cicegim38 Ikiz_annesii yannnlardan firtlama sizde de mi oluyo 😂😂😂 kac alirsan al mutlaka yandan firtlicak
Ikiz_annesii Cicegim38 olmaz mi ya önceden de oluyodu zatem göğüsleri genetik büyük simdi iuice coştu sığdıramıyorum 😂
SaHil_Hayat Ipek_2017 hamile kalmadan 75 takıyordum şimdi 8 aylık hamileyim hala 75 takıyorum dümdüz Bende kendimi kötü hissediyorum sütüm olmayacakmış gibi hiç zerre büyüme yok
Ipek_2017 SaHil_Hayat benim 2. Gebeliğim 90 bedendi ilk gebeliğim de ve sütüm malesef olmadı çok az emzirdim oğlumu. Ama yakın arkadaşım 75 beden çok küçük onun ve oğlunu 2 yaşında halen emziriyor. Maşallah 🤲🏼 Hiç kafaya takmayın üzülmeyin. Büyüklükle hiç alakası yok.
Cicegim38 Ikiz_annesii valla bende sigdiramiyom bosver 😂😂😂 koyacak yer yok kiz eşim gogsun buyumus biraz diyo bende diyom sut dolu ici 😂😂😂😂