designermoms benim ilk oğlumda vardı inşallah yazan herkeste böyle sorun olmaz ama enişte etmeyın 1 ay içinde bazen 18-20 tansiyon gördüğüm oluyor benim zehirlenme ihtimalım daha yüksek ama hiç aklıma getirmiyorum 🙈pozitif olmak çok önemli yorulmamak çok önemli. 21 hafta geldim ikinci bebeğimde deneyimli olduğum için hemen doktoruma söyledim tansiyon ilacına başladım+ kan sulandırıcı + kan ilacı+ vitamin + magnezyum 🫠 çok dikkat ediyorum su içmeye çalışıyorum ilaçları saatinde almaya gayret ediyorum 13-14 bile çok diyorlar ama düşünün benim anlık 1-2 saat içinde 18-20 oluyor ilaçlar çok rahatlatıyor yoksa ödem, bulanık görme, baş ağrısı (ensede olan ağrı), mide bulantısı, siyah noktalar görme en büyük belirtiler tuzu tamamen kesmeniz en en iyisi olur bunlar ama çok şükür Şuan iyim böyle sorunu olanlar kendi kendini motive etmeli sıkı takıp etmeli dünü yansa umrunuzda olmamalı 9 ayı kafanızı kapatıp geçirmelisiniz gerektirse tüm sülale ile ilişkinizi kesin 😂 kimse o bebekten önemli değil bol bol yatın aynı düşük ihtimalı olan gebeler gibi dinlenin tabi arada yürüyüş vs de doktora sorun bence benim nabzımı yükseltiyor malesef 😃 stres yapmayın inşallah 27-28 haftaya gelen bebekler şükür allaha artık hayata tutanabiliyor brn suan inanın 27 gelsen diye gün sayıyorum sonrası daha kolay inşallah Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasıp etsin