-filiz Sizinde yüzünüz de sivilceler lekelenmeler ve koyulaşmalar oldu mu ? Gebelikle alakali olduğunu soyluyorlar doğumdan sonra geçermis ama çok can sıkıcı bir durum ..
20223 -filiz 🙄sanki yüz benim değil kıllanmamda arttı yüzde boyun ve yüz çevremde kararmalar arttı🥴36 hafta içinden selam
Bircandeniz -filiz evet doğum yaklaştıkça çillerim paintle boyamış gibi belirginleşmişti şimdi geçti ama
Selnsn Böyle kırmızı küçük küçük sivilceler var isilik gibi ne yapsanda geçmiyo inşallah geçer bebişten sonra
momyseker -filiz ilk gebeliğimde aşırı aşırı kuruluk yaşamıştım. Şuan 23. haftadayım bu gebeliğimde de bir ara aşırı kuruluk yaşadım aynı şekilde. Bir süre ‘hamilelik maskesi’ dedikleri bende sonradan öğrendim onu yaşadım yüzüm kırmızı kırmızı oldu. Normalde pek cilt problemim yoktur ama bu arada özellikle bu hafta yüzüm inanılmaz beyaz ve göz altım göz kapaklarım olduğundan daha koyu. Resmen yüzüme bakan hamile olduğumu anlar. Böyle bi yorgun görüntü oluştu falan değişik 🤷🏼♀️
Mk1350 Benimde sivilceler cikmaya başladı ve uzun surede geciyor 2 3 haftayi buluyor yeniside hep cikiyor. 15. Haftadayim
Denizkaramuk -filiz Bebeğinizin cinsiyetini biliyormusunuz acaba? Kız bebek annelerinin yüzünde hamileyken sivilce çıkar leke olur derler
bsrabrna -filiz ay valla benimde oldu hatta cinsiyet bile öğrenmeden yanaklarımda çıktı lekelendi herkes kız bebeto gelecek dedi 😂😂 artık öyle bir şey oldu ki hamilelikte olan her şeyi normal karşılıyorum 🥺
balci1 -filiz senelerce herkesin yüzün ne kadar lekesiz tertemiz dediği bir insandım şimdi kendim bile inanamıyorum yer yer soyulmalar renk değişimleri ve sivilceler var sanıyorum ki hormonal değişiklikler sebebiyle oluyor doğum sonrası geçer dediler heyecanla bekliyorum ben de 🤲🏻
WiseMom Benim yüzümde ergenken bile sivilce çıkmazdı, şimdi yüzüm, boynum ve omuzlarım sivilce oldu. Burnumun içinde bile sivilcem var şu an. Ayrıca leke ve kıl da oluyor. Hamilelikle oldu ilk gününden beri var.