Ayferfeneer Cisemm ilk gebeligimde Bend E çok çektim 4 ay sürdü hergun aynı şekilde ağrırdı. Doğuma girerken anestezi uzmanı belimde biraz kayma olduğunu söyledi nedeni böyle şeyler olabiliyo
ebrarmom08 Cisemm sabah uykudan uyandgmda bel agrisndan aglicaktm nerdesye o denli kotuydu sanki sirtima tonlarca yuk yuklemismde kalkamiyomusum gbi oldum fazla hareket halinde oldummuda oluyo uznyorum biraz gcyo
Bihilal Cisemm amanin kimler varmış burda taze anne adayım 😍 benimde belimde aşırı ağrı oluyo kuzum geceleri yatamıyorum ama son haftalardan dolayı benimki
Htcmstfomer Cisemm oluyor cnm benm 5. Haftada baslamisti dogum zamanina kadr devam etmisti hep Kimisi belli bi sure sonra geciyor kiminin devam ediyor Kimisinin hic agrisi falan olmuyor 🙂
Ayferfeneer Cisemm genelde son aylarda agriyo diyolar ilk dönemde ağrıyan az oluyomus benim son zamanlarda hiç ağrımadı. Hatta hamilelik platesine gitmiştim zorlandı orda galiba kilitlendi belim yürüyemedim bi hafta fizik tedaviye fln gittim 🤦♀️
Cisemm ebrarmom08 benim kisi tam kalça üstü ağrıyor napacam bilemedim birde mide bulantısı yaşayan varmı benim halen yokta.
cemre- Cisemm ben de mide bulantısı 9. Haftada başlamıştı şimdi 16.haftadayım azaldı.Bel ağrısı İlk defa 2 gün önce gece hissettim. Uykudan uyandırırcasına ağrılıydı.O gün pikniğe gitmiştik oturduğum bank soğuktu hava da serin. Oturduğum yere kilim koyduğum halde üşüyordum. Üşütmekten veya o gün 1 hafta arayla yürüyüş yapmaktan da olabilir.Gittikçe rahim ağırlaştığından belde ağrı olur ama bende daha o sorun yoktu hiç . Süpürge mak. kullandığım zamanlar olurdu . Bence sen de bi bak sıcak tutuyor musun belini vücudunu ayaklarını.ya da ağır şeyler yapıyor musun süpürge falan yapıyorsan o da tetiklemiş olabilir .
Aminea Cisemm benimde yeni yeni 2-3 gündür başladı hiç iyi bişey değiil insallah sende olmaz bende senin gibi bende niye olmadı dedim oldu 😂
Cisemm Bihilal senin günün geldi balım ağırlıktan seninki kızımız sağlık la gelsinde bi ağrın sızın kalmaz 😍😍
Bihilal Cisemm aminn inşallah kuzumm başında ayrı sorun sonunda ayrı sorun yine mide bulantılarım başladı son zamanda çınarda da böyle olmuştu kusmaya başlamıştım biran önce doğsaydıda rahatlasaydım ağrı sızı yönünden 😝
Cisemm cemre- hımm yok ben hiç bir iş yapmıyorum hep yatıp dinleniyorum yemek felan getirip götürüyor annem. 🙏 Bugün geçti acaba bebek yermi yapıyor o yüzden mi ağrı yaptı inşallah
cemre- Cisemm yani aslında hiçbir iş yapmasan bile hamileliğin doğal belirtisi bunlar. Kiminde mide bulantısı kiminde baş ağrısı kiminde bacak ağrısı , bel ağrısı . Kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler . Demek sen de beli erken ağrıyanlardansın
Cisemm Aminea benim 7 yıldır olmadı şimdi çok şükür oldu istiyorum ki bana herşey yaşatsın heves işte ☺️☺️😂