Tugceeeeeee1 Sevgili hanımlar Instagram da çikolata yaptıran var mı hangi sitede yaptirdinuz kaç gün önceden yaptırdınız? Üstte yazdığım lunacikolata da yaptıran var mı acaba
B_48_A Tugceeeeeee1 bende gerek bulmuyorum böyle şeyleri aslında ama bi yandan yaptırsam mı diye düşünüyorum hastaneye olmasa bile eminim ki eve gelen giden çok olucaktır ne kadar istemesemde
Eemoom Tugceeeeeee1 çikolata deposunu öneriyor herkes. Bende kızımın doğum gününde ordan yaptırmayı düşünüyorum. Lezzet kalite olarak falan herkes çok memnun ordan
Mutlumumutlu Tugceeeeeee1 Ben dediğiniz yerden sipariş verdim. Gayet memnun da kaldım, ürünlerim aynen istediğim gibi geldi ve ne dediysem yapmışlardı. Çikolata tadına da baktım, kötü değil.
Snowel Tugceeeeeee1 merhaba, instagramdan bilinmeyen bir yerden yaptıracağınıza bilindik bir markadan yaptırın. Ben madlen çikolatacısından yaptırdım, eski ünlü bir çikolatacı. 72 tanesi 230 tl bana göre uygun ve kaliteli. https://www.madlencikolata.com.tr/?gclid=EAIaIQobChMIme2tzLG1_gIVmv9RCh3G7QBDEAAYASAAEgIuTfD_BwE linki burada isterseniz bakabilirsiniz.