Pelinizm Kızlar duşa giremiyorum ben 🙄 Girince boğulacak gibi hissediyorum nefesim falan kesiliyor sonrasında gözüm kararıyor bayılma derecesine gelip kendimi dışarı zor atıyorum ve uzanınca kalp atışım düzene giriyor böyle bşy yaşayan var mı🙄 Hani şunu da söyliiim banyo kapısı açık duş alıyorum içerde buhar olmuyor ve suyu da çok sıcak açmıyorum bu neden olur ki 🤔🙄
Melis_tugba Pelinizm o bendede oluyor 😅 hormonlarım o kadar cok dengesşz bir öahlukat ki 😂 ılık suda üsüyorum sıcakta yanıyorum artık musluk baslıgı intihar edicek sayemde
defnekrmn Pelinizm bende de öyle oluyor yatağa zor atıyorum kendimi ama tansiyon düşüyormuş sanırım ondan da olabilir belki
Elif0555 Pelinizm dün bende de oldu eşim gelmeseydi düşebilirdim bile . Bende anlamıyorum neden 😒 hormonlar deniyor ama 🤔
Pelinizm Melis_tugba kendimi duştayken bildiğin ızdıraplar içinde şarkı söyleyen Dilberay gibi hissediyorum 😩😩😩😂 Zorunda mıyımmmmm 😩😩😩😩 Ahhh şu hormonlar ...
Ecearya Pelinizm bebeğime bişey olur diye duş yapmaktan soğudum. İlk haftalarda kanamalar oldu iyice girmek istemedim. Zorla giriyorum ve ılık suyla duş yapmaya alışkın değilim hep üşüyorum 😏😄
Pelinizm Ecearya bende şampuan kokularından tiksindiğim için başlarda haftada 1 yapıyordum😂😂😂😂yaşasın kirlenmek😂😂😂
Prensimingeliyo Pelinizm ay ben çok seviyorum Hele de belimde fln ağrı oluyo Suyu ağrıyan yerlerime tutunca çok rahatlatıyor hiç çıkmak istemiyorum dün de eşim merak etmiş birşeymi oldu diye kontrole geliyo😅 Yani sizin yaşadıklarınız hiç başıma gelmedi
Maviii Pelinizm bi yerim ağrıyana kadar hemen kendimi banyoya atıyorum sanki bahane ediyormuşum gibi 😁😁 panik atak geçirebilirsin doktoruna danış canım
Melis_tugba Pelinizm 😅 bide bende korku basladı banyoya girdiğimde banyo camı mı patlicak diye 😂 benim iyici ruh saglıgım bozuldu şu hamileler için dusa kabine banyoya bi mermerden tabure yapsalar ya 😂😂😂 artık ayakta yıkanamıyorum dilenci gibi dusa kabine cokıyorum
Cansuercan Pelinizm bende bogulcakmisim gibii hissediyorumm ama cok seviyorum hergun giriyorm hatta biraksan sabah aksam girerim 😂😂😂 bidee bu aralar gectii gece yatarken ve karanlikta kaldigimdada nefes alamicakmisim bayilcam gbi hissediyodumm anca dusa girincee uykuya dalabiliyodumm off cok zorrrr
Melis_tugba Cansuercan bende aksamları oluyor 🤦🏼♀️ Gece uyuyodum tv herzaman acık bırakırım salonda tv kapanmıs evde kimse yok tektim baktım tv kapanmıs hic kapanmaz 😂 kalbim sıkıstı
Pelinizm Melis_tugba hahahahahhaaaay 😂😂😂😂 ilahi yaaa ne güldüm ama haklısın bende düşünmedim değil tabureyi🤔🙈
Cansuercan Melis_tugba hahaha 😂😂😂 hee oylee bende esime diyodum afedersin biri osursa korkcam yani hahahaha 😂😂😂😂