Lavinia96 Benim değerim çok yavaş yükseliyor. Perşembe 8,8 cumartesi 13 bugün 23 olmuş. Doktor net bi şey söylemiyor. Daha önce böyle bi şey yaşayan oldu mu aranızda 🥺
Mihrimahvuslat Lavinia96 %60 artış olunca da kabul ediliyor çok aşırı düşüşte yok gibi ama tam emin olamadım 😬
Pinklove Lavinia96 Canım üzmek istemem ama doktor yavaş artan hcg kabul etmiyor sağlıksız gebelik deyip sonlandırıyorlar maalesef, ben de öyle olmuştu🥺. İnşallah sende artar bu defa🤲🤲
Aysel_krdg Lavinia96 benim betam 2 gün arayla. 17 32 59 107 157 186 şeklinde devam etti ve sonra düşüşe geçti maalesef kimyasal oldu
Lavinia96 Pinklove yaa evet ben kendimi hepsine hazırladım aslında ama net bi şey söylenmedi süreci takip edip bekliyorum haftaya tekrar gelmemi söyledi. 🥺
fizikcianne Lavinia96 haftayı bekleme. Bak seninki dış gebelik gibi gözüküyor. Çünkü kimyasal olsaydı kanamayla düşerdi betan. Seninki yükseliyor. Haftayı bekleme. Çok gecikirsin. Tüplerin bile patlama ihtimali var. İç kanama riskin var. Acilen gitmelisin
Alizee Lavinia96 ikinci kez 76% artış olmuş. 60% üzerindeyse normal sayılıyor. İçinizi ferah tutun. Birde zaten 23 çok az bir değer, bekleyin bir az daha🙏🏼❤️
fizikcianne Lavinia96 kuzum benim ilk gebeliğimde böyleydi. Aynı senin gibi yükseliyordu ama itekaka zorla. Dış gebelikmiş meğerse. Ölümden döndüm. Hemen kürtaj yaptılar.
Lavinia96 fizikcianne arefe günü olduğu için doktorlar çalışmıyor bayram da da kapalı hepsi. Doktor bunun da bi ihtimal olduğunu söyledi. Bende ondan korkuyorum 😢