aysuyenihayat 32 haftanın içinde olan güzel anneler sohbet edelim biraz. Ne gibi şikayetleriniz var veya bu döneminiz nasıl geçiyo
annekuzusu_ aysuyenihayat 33haftaligim ara sıra karnıma ağrılar giriyor ve karnım serrlesiyo ayağa kalkinca rahim ağrısı oluyor aşağı baskı yapiyo oyle mide bulantısı hayla devam ediyo 😑midem yaniyo
Sadiyes aysuyenihayat merhabaaa ☺️ bir adet çatlağımız oluştu 😄 geceleri uyurken zorlanıyorum uykuya dalmak baya zaman alıyor. Midem alev alev şu iki gündür ağzımdan ejderha gibi ateş çıkacak sanki o derece 😄 sonra aşağı baskı yapıyor biraz hafif ağrılarım oluyor yani
Aylnnaky aysuyenihayat 32+4 haftadayız bu aralar bel ağrısı, gaz sıkıntısı çekiyorum geçen hafta midem çok ekşiyordu bir anda ekşime kesildi nedendir bilen var mı? Bebek doğum kanalına girmiş olabilir mi acaba
aysuyenihayat annekuzusu_ aynı durumları yaşıyorum birinci trimester da heeer gün çektiğim mide bulantılarım geri geldi 🥺🥺
aysuyenihayat Sadiyes Benimde mide yanmalarım son iki gündür zorluyo beni boğazımdan karnıma kadar cayır cayır yanıyo 😭 Allah yardımcımız olsun
Htckbra0716 32+1 deyiz. Bebeğim 1800 Gr . Geceleri artık uyumakta zorlanıyorum. Diz kapaklarım ağrıyor eğilirken. Mide yanmalarım çoğaldı. Hareketlerim kısıtlı ama 37 . Haftaya kadar çalışmaya devamm
aysuyenihayat Htckbra0716 Allah yardımcımız olsun hepimiz sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımıza ❤️
Ebru-2121 Karnımın alt kısmı ağrıyor ya sizinde öyle mi taşıyamıyorum gibi 😂 mide yanmaları bacak krampları gece uykusuzluk herşey var
aysuyenihayat Ebru-2121 Karnımın alt kısmı benimde ara ara ağrıyo ağırlaştı ve nefes darlığı da çok yaşıyorum bu aralar
Zozanayd Mide yanması ve bulantı devam hala bel ağrısı çok var geçmek bilmiyor saniyelik bile ayaklarım ağrıyor
annekuzusu_ aysuyenihayat çok zor bulantı en çok beni bulantı mahf eti baştan beri vat benim bulantım sataemqzlwr
Ebru-2121 aysuyenihayat 32 haftalık oldum sanki ağrılarım arttı önceki haftalarda yoktu böyle değildim aşırı karnım ağrıyor batıyor gibi.
aysuyenihayat Ebru-2121 aynı kuzum benimde öyle inan ki. Yarından itibaren hazırlıcam doğum çantamı artık ağırlaştım
aysuyenihayat annekuzusu_ benim ilk trimester full bulantıyla geçti ikide rahatladım üçte geri geldi malesef kusmalarım vs 😒
annekuzusu_ aysuyenihayat bende 2de biraz rahatlamıştım geri geldi ama ilk benimde serumlarla geçti kaç haftaliksiniz şuan
annekuzusu_ aysuyenihayat bende 2de biraz rahatlamıştım geri geldi ama ilk benimde serumlarla geçti kaç haftaliksiniz şuan