Sevimlianne_adayi Laboquick marka Ovulasyon testi aldım sizce iyi mıdır bi de saat kaç araları yapayım adetim kahverengi geliyor bitmek üzere o belediye tamam bitmiş olur son kez ovulasyon deniyeceğim diğer ay aşılamam olacak marka iyi mi bunu merak ediyorum
Dolphin16 Sevimlianne_adayi ben bilmiyorum cnm yurt dışında yaşıyorum bende Amazon’dan bi Ovulasyon test ısmarladım oda yabancı marka 🤷♀️ hiç kullanmadım daha önce kullanmaya başlayınca post açarım bi bilgim yok. İlk oğluma beklemediğim zaman hamile kaldım 6 yaşında şimdi ikinci düşünüyorum 3 aydan beri deniyorum olmuyor 😘 bende soğan kürü bide Ovulasyon başlıcam bakalım . Hakkımızda hayırlısı olsun
Gamzealptkn Sevimlianne_adayi ben kullandm canım adet bitince ertesi günü yapysn sabah ilk idrarla yapmayın genelde sabah 11 akşam 8 ideal saat ve testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını durdurun ve hergün aynı saatte yapın yazıyodu benm adetim bittikten 5.gn çift çizgi gördm ertesi gn doktora gittim evet yumurtlama olmş hatta çatlamş muhtemelen gece çatlamştr ddi zten 6.gn yaptğmda ikinci çizgi silij çktı 1 hafta sonrada gebelk pozitif geldi ama kimyasal oldu malesf
Gamzealptkn Sevimlianne_adayi evet testten memnun kaldm ben yorumları fln da iyi umarm güzel sonuçlar alırsn 🙏
Sevimlianne_adayi Gamzealptkn sanmıyorum kuzum 3 sene oldu her ay aynı şeyler bakaşım bu ay da böyle denyiyim zaten bir dahili ay aşılama sonra tüp bebek
Gamzealptkn Sevimlianne_adayi peki doktor ne ddi sebep olarak benmde1 dış gebeliğim 3 de kimyasal gebeliğim var
Sevimlianne_adayi Gamzealptkn hiçbir şey demedi yani dıi gebelil olabilir normal dedi çocuğumun olmaması da sebebsiz interifikler