sevda_yldrm Esracmmm ilk haftalarimda çok çektim karın boslugum bile agriodu dik duramiodum kustuktan sonra kasılmaktan normal bence kusarken 😄
Tusse18 Esracmmm bende 7 haftalığım bir şey sormak istedim afedersiniz ben kusunca bogazımdan biraz kan geliyor öğürmekten oluyor sanırım size de oluyor mu
Nurlyy Esracmmm kusma esnasında kasılmaktan oluyor kendime gelemiyordum uzun bir süre baktım kendime zarar veriyorum artık saldım kendimi kasmaktan vazgeçtim hiç ağrım sızım olmuyor şimdi
sevda_yldrm Esracmmm yani benim aklıma hiç gelmedi bi sorun olur mu yada bir sorun mu var diye ama çok şükür bı sıkıntım olmadı için rahat değilse doktoruna danışabilirsin
Nurlyy Tusse18 bunu bende yaşadım ilk yaşadığımda koşa koşa hastaneye gitmiştim çocuğa bişey mi oldu diye 😂 günde 5 6 kez rahat kusan biriyim, doktor çok fazla kusmaktan boğazda tahriş olabiliyor normal karşılıyoruz demişti
Tusse18 Esracmmm evet canım ilk haftalar patlayacak gibi olmuştu şuan biraz daha acısı azaldı siz bebişinizi gördünüz mü
Esracmmm Tusse18 çok şükür bugün belirtilerim de gariplik hissedince ağlaya ağlaya gittim kontrole kalp atışını duydum çok şükür
Nurlyy Tusse18 normal canım korkma kasmaktan oluyordur belki de, atlatıcaz inşAllah 2.trimester güzel geçecek 😂
Tusse18 Esracmmm bizde gördük 1cm olmuş 🥹 ama sata göre 5 gün geri gidiyoruz biz normalde 7+5 im bugün mide bulantımı da hap ile durduruyorum yoksa çok kötü oluyorum
Esracmmm Tusse18 bulantım açken oluyo bir de ağrı yersem korkma sen inan bu işler hiç belli olmuyo herkese özel durumlar kimseden etkilenme