Emmis Kedime en hızlı nasıl kilo aldırabilirim? Birde bebeğim yeni geldi eve ben kedimi nasıl yalnız hissettirmeyebilirim siz nasıl aştınız ya, benimki biraz geri çekildi bizden
esrcetnkvk Emmis mama değişimi yapıyorsanız kedilerdekilo kaybı görülebiliyor , ilgisiz kalmaması için yeni bi kaç oyuncak alabilirsiniz kedilerde mama kabı ve su kabı yan yana olunca da pek yiyip içmediklerini duymuştum
Meltemgunes Kediniz bir hastalıktan dolayı mı zayıf kaldı? Veterinerler de satılan AD Mama var yaş mama biraz pahalı çok etkili çok besleyici ve hızlıca kilo aldırır
Emmis Meltemgunes yok şükür hastalık yok ama zayıf geliyo gözüme aslında güzelde yiyor, problan somonlu yiyor şuan da sizin dediğinizin ücreti ne acaba hatırlıyor musunuz
Zumzugukodummuzzingillatirim Emmis propalanın yağ oranı bir tık az. Royal caninde daha yağlı benim kedim ikisini karışık yiyor kısır. Royal canine geçebilir yada karıştırabilirsiniz.
Eemoom Emmis çocuğumuza da kedimize de illa kilo aldırmaya çalışıyoruz 😄 belki öyle bir kedidir. Genetiktir anası falanda zayıftır 🤣 sağlık sorunu yoksa bişey olmaz. Ben vitamin falan veriyordum. Ama kilo alsın diye değil daha sağlıklı olsun diye. Veteriner kiloda aldırır çok verme demişti şişko bir kedi olduğu için. Bebeğe alışması içinde anlatın sürekli. Kediler çok akıllı hayvanlar. Her şeyi anlıyorlar. Kedinizle de bol bol ilgilenin eskiden olduğu gibi. Kıskançta hayvanlar maalesef. Psikolojileri bozulabiliyor bazen böyle durumlarda. Bebekli hayata alışana kadar ilgi dozunuzu artırın zamanla alışır zaten
Meltemgunes Emmis Şuan güncel fiyatını bilmiyorum ama poşet yaş mamalar 5 tl iken 30-40 tl alıyordum siz hesap edin bir sağlık sorunu yok ise takmayın kafaya yada bütçeniz uygunsa hilss yada royal e geçin
Emmis Tgcgkhn royal kıtchen kullanıyordum sonra tüy dökmesin diye problana geçtim olmadı ona geri dönücem ya
Emmis Meltemgunes royal canın kıtchen kullanıyorduk hep sonra tüy dökmüyor diye problana geçtik ya o zaman geri royale geçeyim
Meltemgunes  6 kilo biz de bunu zayıflatmaya çalışıyoruz 😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Emmis aşkım kitten değil biz Royal canın kısırlaştırılmış ve pro plan kısırlaştırılmış mama veriyoruz çünkü kısır. Sen yaşına ve özelliklerine uygun olanı vermelisin.
ElaytA Biraz cinsiyle de alakalı galiba. 2 kedime de proplan kisir mama veriyorum biri 8 kilo olmuş diğeri 5. Şişko olan sarma biz de kilo verdirmeye çalışıyoruz. Kilo iyi bi şey değil bence saglikliysa bırakın almasın kilo 🙂