xzxzxzxzxz Kızlar doktora gittim 33 haftalığım nst kasılma çıktı doktor takip et kasılmalarını düzenli olursa gel demişti ama kasılma nasıl oluyor anlamıyorum bilenler yardımcı olabilirmisinizz
Minisanne12 xzxzxzxzxz karnın sertlesip bir yere toplanıyor bi iki dakka durup geri dağılıyor. Bu haftalarda çok sık yaşıyorum 😵💫
Merve1954 Minisanne12 ayy benim bu şimdiden oluyo 30. Haftamdayım bebek dönüyo yer değiştiriyo diye düşünüyorum hep bunu
Minisanne12 Merve1954 doğuma 1 ay önceden de başlıyormuş kimisinde de bir iki hafta kalınca bende 34ten beri oluyor:/
Minisanne12 xzxzxzxzxz sancı yapıyor baya senin öyleyse canım. Dikkat et kasılmalar günden güne artarsa mutlaka doktora görün
xzxzxzxzxz Minisanne12 bazen sancı yapıyor bazen sadece sertleşiyor birde bebek hareketli olunca sertleşince daha kötüü Acaba sancı ile beraber sertleşince mi takip edeceğim yoksa sadece her sertleştiğinde de takip edeyim mi
xzxzxzxzxz Minisanne12 elini kolunu karnımdan çıkarıyormuş gibi oluyor. Normalde hareketli bebeğim ama işte bu kasılma nasıl oluyor anlayamıyorum çok sertleşiyor ama bi sancılı bi sancısız bi bebek hareketliyken bu yüzden kasılma hangisi bilemiyorum