Ginger_ 24 hafta bitiyor iki gün önce çok net vuruyordu ama bir iki gündür yok denecek kadar az hissediyorum normal mi kızlar tatlı falan da yedim ama pek oralı olmuyor kızçem
Youngmotherr Ginger_ kızçe yeni yeni hissedersin adam akıllı her gün harkeet etmiyolar bende 23 haftalığım bendeki de hiç durmuyor 😂
ebrusngl Ginger_ aynı haftadayım ve aynı dertten muzdaribi üç gün öncesine kadar kıpır kıpır olan çocuk son günlerde durgunlaştı niye böyle bende anlam veremedim inşallah normal bir durumdur
Melekler12 Ginger_ cokkkkk normal canm hareketleri henüz düzene girmedi daha bazı günler çok hareket eder bazı günler hep yatar korkma ❤️
Ginger_ ebrusngl Perşembe günü kontrolüm var o zaman soracağım ben de doktora daha çok stres oluyoruz böyle göremedikçe 😄
ebrusngl Ginger_ sorma valla doktor sonrası banada bilgi verirsen çok sevinirim canım benim randevuma var daha
Ginger_ ebrusngl canım 30. Haftaya kadar böyle olması çok çok Normalmiş paranoya yapmamak gerekiyormuş şimdi doktordan çıktım herşey yolundaymış çok şükür bir gün çok bir iki gün az hatta hiç hissetmeyebilirsin dedi doktorum bende biraz göbek yağlanması da var o yüzden hissiyat az olabilir korkulcak bişey yok dedi doktor senin de için rahat olsun canım sağlıkla sıhhatle alalım hepimiz kucağımıza amin 🙏🌸❤️
glnrmom Benim de dün aşırı hareketli iken gündüz ve gece, bugün tık yok. Eşim telaş yapma diyor ama insan ister istemez korkuyor. Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah
Hilalclk Benim de bugün 25. Haftam bazen yerinden çıkacak gibi dışardan belli oluyor tekmeleri sonra bi bakıyorum tık yok tatlı yiyorum yine aynı sonrasi yine biraz tepinme yine bi sessizlik herkeste normal diyor ama bu kız beni paronoya yapıyor
ebrusngl Ginger_ canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için çok sevindim bi sorun olmamasına annelik hali işte insan en ufak şeyde paranoyak oluyor ama içim rahatladı normal bir durum olduğu için gerçekten evlatlarımızı sağ salim bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🥰🌸