Aleynacamoglu Ben bi kac bişey aldım erken olduğunu düşündüğüm halde (15+3)ama içim kalır diye aldım 🤭🤣sizler nezaman başladınız ? Veya nezaman başlamayı düşünüyorsunuz?
ilkimbebee Aleynacamoglu cinsiyeti öğrenmeden önce küvet seti vs unisex olanları aldım cinsiyetten sonra daha yoğunlaştım 16 haftalıkken cinsiyeti öğrendik şuan 35 olduk hala bitmiyor 😅 erken başlanmalı
Aleynacamoglu ilkimbebee Maşallah hahaha hala bitmiyor dediğine göre daha var sanki alıncak şeyler 🤭👼🏼
Aleynacamoglu Ikiz_annesii Bence iyi bi zamanlama 5 aylıkken yarısını tamamlamak güzel çünkü ben şahsen çokda gec istemiyorum alışverişi yani yaparım yapamam o yüzden bende erken davranma taraftarıyım
ilkimbebee Aleynacamoglu canım ben depremzedeyim Malatya’dan İstanbul’a geldim herşeyi tekrardan sil baştan olarak alıyorum mecbur doğum burda olucağı için çok şükür evimiz yıkılmadı ama hasarımız var tekrardan herşeyi almak zorundayım en temel ihtiyaç olarak ateş ölçer var karar veremedim onda
_Kubraaa_ Son ana bence bırakılmamalı. 17 haftalığım ve başladım. İndirim gördükçe eksikleri alacağım. Sonradan zaten başka şeyler çıkar. Erken alınmalı