Prensesannesi14 Merhaba 27 haftalık hamileyim sabahtan beri başım ağrıyor durmadı hiç uyudum uyandım aynı hala Tansiyonumu ölçtüm evde büyük 10 küçük 6 çıktı Cokmu kötü düşük acaba zarar olur mu bebeğe tuzlu bişeyler yedim şimdi
Minisanne12 Prensesannesi14 bol bol yemene içmene dikkat et. Günlük olmaktı ağzın hiç boş durmasın hep biseyler ye. Çünkü yemediğin için tansiyonun düşmüş olabilir
aaaa-123 Prensesannesi14 benim sürekli bu şekilde zaten tansiyonum 22. Haftadayız. Hatta ilk zamanlar çok daha düşüktü
Gamze_recebim Prensesannesi14 tansiyonun normal düşük değil benim de öyle oluyo bacaklarını kaldırıp uzan gün içinde badem yiyebilirsin
Prensesannesi14 Youngmotherr denedim şimdi içtim bir saat sonra tekrar ölçecegim ağrı kesici içmek istemiyorum gebelikte yaa
Prensesannesi14 Minisanne12 sanirim o yüzden açıkcasi öyle pek yeme içme yok eşim.iste tek olunca da insanın yiyesi icesi pek gelmiyor ama daba çok dikkat etmem gerek sanırım
Prensesannesi14 Bende baş ağrısı yapıyor sizde belirtisi nasıl sürekli baş ağrısı oluyormuş bide ay allah korusun
D-ince Benim ilk aylarda 7 ye 3 tu şimdi de 8 e 5. Doktorum düşük tansiyonun her zaman hamilelikte daha iyi olduğunu ve asla tuzlu şeylerle yükseltmeye çalışmamam gerektiğini söyledi. Doktorların sevdiği tansiyon yani korkma
Prensesannesi14 D-ince aa öyle mi ama işte bende baş agrisi yapıyor çok ağrıyordu başım gözlerime vuruyor gozlerimi açamıyordum resmen