semrasemra Kaderbala cnm postlarını okudum , kaç ay adetin gecikmeli oldu ? Benmde son 2 adetm 6 ve 7 gn gecikmli gldi. Şuan hamilesn maşallah sağlıkla kucağına al inşallah😊 Adet gecikmleri gebeliğe hazırlık derler ya seninde mi öyle oldu?
Kaderbala semrasemra Valla bitanem benim gebelikten önce ki 4 ayda başladı 4 ay önce tam 10 gün gecikme oldu ama o enfeksiyondanmış. Daha sonraları ise 3 gün veya 5 gün oluyodu. Hamile olduğumu öğrendiğim gün sadece 1 gün geçmişti 😊 ben rüyamda hamile olduğumu görüp denemek istedim testte çıktı direkt 😊 genelde nasip böyle şeyler ve ben hamile kaldığım ay ovülasyon testi kullanarak kaldım, tavsiye ederim 😊💕
aybkburk Kaderbala stres bebeğin olmamasında en büyük etken onu düşünerek ilişki bile olmamasına neden , akışına bırak rahat ol ben öyle yaptım o ay hamile kaldım inan ki , Allahım gönlünüze göre versin canım 🙏🏻🙏🏻
aybkburk Kaderbala canım mesajın tarihine bakmamışım sen hamilesin ay kusura bakma kafa kalmadı ki , hayırlı uğurlu olsun çok sevindim 🤗🤗
Mervemim Kaderbala prodictor müydü neydi evde yapılan testler ondan al test yap o adetten 6 gün öncesine kadar gösteren kesin sonuclu testler .. bence her an ay inşAllah adet olmadım diye wc de korkmaktansa bi kere de sonucu görmek kafada olayı bitirmek beni rahatlatıyordu o dönemlerimde anlıyorum seni.. Allah isteyen herkese de sana inşAllah bşr an önce sağlıkla sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip etsin
Elfsr12 Kaderbala Benimde karar verdikten 6 ay sonra anne adayı oldum ve bu seferde olmaz demiştim umutlanmak istemiyordum ecz çalışan arkadaşlarım vardı sabah konuyu anlattım 3 gün geçikti ama adet ağrım var diyordum hemen gel dediler bir bskmışım anne adayı olmuşum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Cemsalim Kaderbala ya su an ayni sorun bende de var ara ara gecikme yasiyorum 5 gun oldu gecikti ama hamilr degilim bir sorunmu var diye dusunmeye basladim bu arada 26 aylik bir oglum var
Kaderbala Cemsalim İstersen bekle bir kaç gün daha çünkü 1 hafta gecikme normal 1 haftayı geçerse bir kadın doğuma git derim. Benimde bundan aylar önce aynısı oldu tam 11 gün gecikmem oldu ama hamile değildim. Kadın doğuma gittiğimde enfeksiyon kaptığımı öğrendim.
Kaderbala Cemsalim Benim reglim 1 gün gecikti test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Daha öncesinde tam 4 5 ay kadar gecikme yaşadım
Cemsalim Kaderbala idrar yolu enfeksiyonumu ,ben yumurtlama zmanimda cok kotu hasta oldum hastanelerde serumlarla duruyordum etkisi varmidir gecikmeye bilmiyorum