Fik Bebiskosuu bende tek düşünüyorum aslında da nolur nolmaz diye yanına bir isim daha düşüneyim dedim ama %95 Nil düşünüyorum çok tatlı geliyor kulağa Nil Gümüşoğlu 💞🥲 soy isme de çok uydu sanki dimi 🤭
Fik gigimom eşim peri ismimi de düşünmedi değil 🤭 aslında uyumlu da geliyor kulaya Nil periiii kızımmm 🤣
Burcumommm Fik 12 haftalık bayram sonra gideceğiz bakalım öğreniriz belki cinsiyeti 🥰 sizin kaç haftalık 🌷
Fik Burcumommm oy maşallah sağlıkla gelsin minik 🥰 bende 20+2 haftalığım kuzu 😊 bana bakmadı doktor 12. Haftada 14 de yine aynısına gittim yine bakmadı 16 da dodktor değiştirdim öyle öğrenmiştim 😀
Burcumommm Fik Aa benim doktorum bakar gibi geliyor oğlumda da 11+5 te söylemişti gerçi tabi bebeğin pozisyonu falan da önemli 😊
minikmucizeemaak Fik Bence de Nil tek başına çok güzel, bende çok isterdim ama kuzenimin yeni bebeği oldu o koydu bize mecbur başka isim kaldı hep hayalimde Aden Rafya vardı burada Adenin anlamının kötü olduğu söylendi bakalım sağlıkla olsunlar da isim bulunur ❤️
Fik minikmucizeemaak Evet kuzum bende istiyordum Aden ismini ama araştırınca bunları buldum vazgeçtim