Liyaevin5 Kızlar adetten beş gün önce rahim kalınlığım 4mm idi kanda negatif çıktı. Az önce hastaneden çıktım adetim 3 gün geçti doktorum kan istedi rahimin kalınlaşmış 8-9 mm olmuş dedi büyük ihtimalle var gibi dedi böyle olan varmı
mother2 Liyaevin5 valla kuzum benim adet gunumde 15 mm di gebelik vardir belki diye kan verdim bisey cikmadi ama 12 gun sonra gebe oldugumu ogrendim
Liyaevin5 Anonim16 benm doktorum bu sekide bilgi verdi canım 2 düşüğüm var onlardada rahim kalınlasmadıfu için düşmüştü bu şekilde 5mm ile çok hamile kalan var
Liyaevin5 mother2 ya banada doktorum var gibi dedi çünkü benm rahmim normalinde çok fazla ince tutmuyordu tutanda düşüyordu kalınlasmıyor die. İki saat sonra sonucum çıkacak eğer kesin varsa direk tedaviye başlıcam dedi
Anonim16 Liyaevin5 Liyaevin5 Bir birimizi mutlu ettik resmen 😂 İbrahim saraçoğlu nar suyu diye bakarsın bende yumurtlma zamanı içmiştim.
Liyaevin5 mother2 sonuç yıne negatif çıktı doktorum 10 gün daha bekleyelim dedi iki düşüğüm var ikiside geç döllenmeydi adetten 10 gün sonra çıkmıştı bekleyelim dedi o zaman da aynı doktora gitmiştim