Esracim Bir sayfada okudum bitki çaylarından uzak durun ama rezene zararlı değil yazıyordu. Yarın doğum var nasip olursa. Doktoruma soracağım ama kullanan yada bilgisi olan var mı bilmek istedim.
Muhammedamine Esracim süt olsun diye neredeyse tüm kadınlar doğumdan sonra hatta doğumdan bir iki hafta önce kullanmaya başlıyorlar Rezene çayına hatta bende aldım kimyonlu rezene çayı doğumdan 2 hafta önce fln başlıycam
deletedmom351 Esracim Rezene süt arttırmak için çok iyi ben doğumdan beri 5 ay olacak hala içiyorum günde 2 bardak
cemre- Rezene, papatya, ıhlamur fazla tüketmeden kullanılabilir hamilelik boyunca . Bir doktordan duymuştum bunu . Ben 16. Haftamdayım siyah çay yerine bu bitki çaylarını kullanıyorum . Ama her ihtimale karşı doktorunuza danışmadan kullanmayın.Herkesin durumu aynı olmayabilir.
deletedmom351 Esracim Paket? Hazır olan mı? Onu kullanma tohum halinde olanı al bir fincan su kaynat içine bir tatlı kaşığı rezene at 10 dk beklesin
Esracim deletedmom351 ben daha önce yeşil çay almıştım böyle kuyu içinde öyle bişi sandım. Tamam çok sağolasın
deletedmom351 Esracim Onu da kullandım ben pek faydasını görmedim ama alıp kullan belki sende faydası olur