Deletedmom_85 Pattesli, kıymalı el açması börek yapıcam dinlenme aşamasında şuan😂 Dünden kalan mercimek çorbam var ikisi yeter bence 🩷 sizde neler varrr?
cahillesohbetikestim Deletedmom_85 afiyet olsun balım. Ezogelin çorba Zeytinyağlı karışık dolma Turpotu kavurması ( kayınvalidem yapıyor) 🤣 Salata İçecek.
prematureannesi_ Deletedmom_85 Taze Fasulye ve Cacık istedi canım bende yaptım Kocama da başka şeyler yaparım 😂 Tatlı olarakta muhallebili milföy yapacağım 🤗
bademli_puding Deletedmom_85 ellerine sağlıkk 🥰 bizdede haşlama et patates Kuru fasulye Bulgur pilavı
Deletedmom_85 cahillesohbetikestim Tupotu ne kız dur bakayım bi internetten😂 daha neler duyacağız aceppp? Sanada afiyet olsun balımm🩷
Gamzer cahillesohbetikestim Bizde çok yaparız turp otu kavurma. 🙂 İzmir de mi yaşıyorsun? Aydin da mı?
Deletedmom_85 prematureannesi_ Ben hep kocamla aynı yemeği yemek istiyorum ya hahaha ayrı ayrı hiç pişirmem börek yapmaktan daha zor geliyor bana ayrı şeyler pişirmek jdjd afiyet olsun balımm😂🩷
prematureannesi_ Deletedmom_85 öyle valla çok zor gel birde sor bana 😂 o et seviyor ben sebze orta yolumuz yok ki hiç sevmiyor birde taze fasulyeyi 😂
cahillesohbetikestim Gamzer ikisi de değil kuzum ben afyonluyum eşim aydınlı 🤣 afyon da yaşıyoruz şimdilik eşim burada görevli bir kaç ay sonra doğuya gidicez inşallah
Tusemciiim Deletedmom_85 afiyett olsunnn mutiiiğğ 🫶🏼 Merciiimeeekk çorbası 👌 Saç kavurma tava Salata - Cevizpare Tatlı biiizdede menü böyle 🫠
Findukli_Lokum Deletedmom_85 ohh afiyet olsun kolay gelsin 😍 Mantı Salata Tatlı olarak yerimden kalkabilirsem yalancı profiterol yapacağım 🤤