Zehra-12455 Meraba bayanlar size bişey sormak istiyorum afedersiniz gebelikte buyuk tuvaleti rengi koyulaşan varmı ilaçlardan kaynaklı olurmu öyle bişey
Mucizem4242 Demir hapı gibi ilaçlar kullanıyorsan onlar yapıyor canim aynı sorun bende de oluyor doktor ilaçlar yapıyor demişti korkmana gerek yok
Ikioglusannesi Demir vitamini yapıyormuş tahlil yaptirmistim temiz çıkmıştı doktorda vitamin kaynaklı dedi
Hayrnnisaors97 Bana da vitamin verdi magnezyum bide siyaha yakın oluyor afedersiniz ama normal diye okudum bende buradan korkulacak bi durum değil demek ki
Mucizem4242 Zehra-12455 bende de demir eksikliği çıkmıştı o hapa başladıktan sonra hep öyle devam etti rengi canim, inşaallah ilaç durumu bitince düzelir umuduyla duracağız belli ki🤦🏻♀️🤣
Mucizem4242 Zehra-12455 bize doğurana kadar rahat yok insan en ufak şeyden stres yapıp acaba neden oluyor diye yaşıyor resmen bide aylarca süren savaşımız bu valla zor işimiz 🤣🤣
Zehra-12455 Mucizem4242 aynen hele benim ilk gebeliği olanlar bir yerim ağrıdığında strese giriyorum hemen 😂
Mucizem4242 Zehra-12455 ah kuzum ilk gebelik en zoru herşey bi korku ben 3.ye hamileyim ilke göre daha iyiyim ama ilklerde insan deli gibi pimpirikli oluyor 🤦🏻♀️🤣