anapanda12 yarenh havuç suyu ve deveci armudu çok iyi su yapar bolca da su tüketin sağlıklı kavuşun inşallah
kayra21 Cnm 30. Haftada benimde suyum azdı herhangi bir sızıntım yoktu test yapıldı doktorum havuç suyu önerdi hergün 7-8 havuçu sıkıp taze taze içtim hergün muhakkak içmelisin benim sınırda olduğu için sabah akşam içiyordum çok etkisini gördüm
kayra21 Brisii Cnm ben rahatsızdım antibiyotik kullandım o da afedersin ishal yapmıştı 3 gün sonra ilacı kestim vücud su kaybetti bebeğin suyuda gitmiş 2 kere test yapıldı sızıntı yoktu akıntım da yoktu zaten
yarenh anapanda12 suyu tuketiyorum zaten havucla armutu denemem gerekiyor da bakalım perinatoloji gorucek yarın belli olur
kayra21 yarenh Beni doğumhaneye yönlendirdi doktorum oradaki ebeler alttan örnek aldılar akıntı örneği gebelik testine benzer bi kaset teste sürdüler bende tek çizgi çıktı çift çizgi amniyon sıvısının olduğunu gösteriyor heralde
yarenh kayra21 ya benimde bazen oluyorda idrarimda olabilir bilmiyorum tuvaletten hemen sonra akinti oluyor biraz ama doktorum normal demisti baski yaptigindan oyle ornek alinmadi
1998-1993 Benimde 18. Haftamda suyum azaldı doktor her hafta cagırıyor kontrole Suan 22 haftaya giteceğim bol bol su içiyorum ve havuç suyu sıkıp taze içiyorum doktor düzelmeye başlamış dedi havuç suyu ve suyu çok tüketin
yarenh 1998-1993 tesekkurler oyleymis armut dediler bide ikisinide tuketiyorum haftaya kontrolum var benimde ama 22 haftada kucukmus sizde dikkat edin 🌸
kayra21 yarenh cnm benim suyu normalken bitme noktasına gelmişti bebek sıkışmıştı hareket edemiyordu o kadar su bitmişti akıntıyla su o kadar azalmaz akması lazım