Burcum Kızlar ilk kez başıma geliyor. Tuvalette silerken hafif pembemsi bi akıntı geldi. Pembe şerit gibi. Şehir dışındayım. Özel de acilden mi girmeliyim? Doktora gideyim değil mi? Bulantım falan var ama aşırı stresliyim.😕
Beyza_0671 Burcum Burcum git acile tabiki kanamanın hiç bir türlüsü iyi değildir sakin ol ama telaş yapma
Mlke987 Burcum bende de olmuştu o haftalarda doktoruna sor ve git canım kontrol amaçlı en azından progestan verir kanama için geçmiş olsun
Burcum Beyza_0671 acile gidiyorum şimdi. Bulantım falan var ama insan merak ediyor. Dün annemle oğlumu kaldırıp yatırdık ondan mı oldu acaba dedim.
Burcum Beyza_0671 Sila66 Mlke987 Serendipty Şimdi çok iyi bi doktora denk geldim. Günü ile uyumlu kalp sesini de duyduk ama kese etrafında kanama alanı gördü. İğne ve progestan verdi. İstirahat ve bol su tüketmemi söyledi. Çok teşekkür ediyorum hepinize.🙏🏻
Burcum Mlke987 gidiyorum şimdi. Sıkıntı yoktu kese etrafında geçen hafta önceki gebeliğimde de olmadı korktum ister istemez😕
Burcum Sila66 of şehir dışındayım ya iyice stres oluyorum ne doktor tanıyorum ne bişey yoldayım şimdi😕
Serendipty Burcum telas yapma canim ben de oyle oldu gecen ilac alip bol bol dinlen bir sey olmaz insallah
ragi7012 Burcum gecmis olsun canim umarım agrin yoktur. rahim ici kanama yoksa korkma ferah tut icini burada ne hamilelikler okudum kanamasinin su gibi aktigini soyleyen ve hepsi de saglikli cok sukur 🙏🏼 bolca dinlen surekli tekrarlamazsa korkma