Nurkkkyyk Kızlar 33. Haftama girdim bu haftaya kadar plasenta aşağıda sezeryan olacaksın dedi doktor. Bugün gittiğimde herhangi bi sorun yok dedi. Bu olabilir mi başına gelen var mı doktorun tutarsızlığı mı kafam karıştı yardımcı olabilecek var mı
annekuzusu_ Nurkkkyyk kanamaniz oldu mu hiç peki bu baska doktora daha görünüp emin olun derim çünkü benim de aşağıda ben de 33haftadaym çıkmadı benimki yukarı sadece biraz yana kaymış o kadar
zeynozey Nurkkkyyk benim 1 gece arayla plesanta ön duvarda denildi ertesi gün gayet normal ve arka duvarda denildi. İki farklı doktordu bende anlamadım bi günde yer değiştirebilir mi yani
hunilimom Nurkkkyyk benim kuzenimde oldu plesanta rahmin kapatıyordu daha sonra 20. Haftaların sonlarına doğru kanaması da durdu yukarı da çıktı ama bir günde değil tabi
Nurkkkyyk annekuzusu_ hayır kanamam hiç olmadı, evet gidicem başka doktora ama hiç biyle birşey yaşayan oldu mu mersk ettim
Nurkkkyyk zeynozey Bende anlamadım, intte 32. Haftaya kadar yukarı çıkabilir diye yazıyordu ama benimde çok kafam karıştı
hunilimom Nurkkkyyk şeker yukselmesinden ötürü acil sezeryan oldu 39 da normal ilerliyordu sağ tarafa doğru çıkmıştı plesanta