Gamzelit Kızlar 2. Defa klomen kullanışım, doktorum bugün baktı çok güzel yumurta var yarın öğle iğneyi vur, perşembe gecesi ilişki dedi. Sorum şu iğneyi kendimiz vuracağız göbek deliğinin alt kısmına mı vurulmuştunuz?
Lafayette Gamzelit atla deve değil 2 3 parmak sag yada sola vurcaksınız, azcık gobisinizi sıkın yagli katman acimaz etmez vurun gitsin,yada acile yaptirin,esiniz bile yapabilir
1992-35 Benm hastanede vurmuşlardı kolumdan . Tek seferde işe yaramıştı inş seninde öyle olur canım hayırlı haberler ☺️
Gamzelit nur6565 bende öyle okudum da, yatarak yada oturarak hangisi daha kolay vuruluyor ya kendim vuracam yada eşim vuracakya bana tedirginim biraz açıkçası
nur6565 Gamzelit ben hemşireyim hastalara bu şekilde yapıyoruz göbek deliğinin iki parmak yanından ve oturtarak yapıyoruz
Gamzelit Lafayette atla deve olmadığı konusunda hemfikiriz ama insaniz işte evlat sahibi olmak söz konusu olunca ekstra ekstra dikkatli olmak ve sakınmak istiyor insan. Keşke böylesine kırıcı konuşmadan anlatabilseydiniz.