23kubra23 Melek__55 ben varım adetin 8 günü bugün ilkkez yapıyorum hiç bişey anlamadım dün daha koyu çıkmış beni bilgilendirir misiniz
aryakus Melek__55 bende ilk defa dün yaptım adetin 11. Günündeydim ama silik çıktı bu yumurtlama yok demek miydi?
OnlyBaby Üf ben zaten anlamadım gtti ya bir gebenin günlüğü sıvıyı 1 saat önceden bırak dedi 2-3 saat diyolar ama en az sıvıda bi fincan kahve o kadar etkilermi bilemiyorum
Melek__55 https://www.hizliresim.com/rgwh073 görsel] benimki böyle benim sorunum yumurtam olgunlaşmadan çatlıyor bir kızım var onda da masaj macun uğraştım baya ilk defa yumurtlama gördüm ondada tutu bunda da yeni dusunyoruz iki aydr ovulasyon testi yapyorum gene pik görmedim hiç 😏
OnlyBaby Melek__55 canım doktor sigarayı bırak kilo ver dedi yumurtalıkları etkiliyormuş kara kara düşünüyorum şimdi 13 senedir içiyorum hiç bırakmaya yeltenmedim
Melek__55 OnlyBaby yani on üç sene dile kolay zor olacak biraz bırakmak birden bırakma tabiki kademe kademe bırak günde örneğin günde beş tane mi icyon dört yap ertesi gün üç yap azar azar bırak
Melek__55 23kubra23 böyle olabilir tam pik olmaya yakınken birden siliklesebilir sen bırakma devam et takı t c aynı koyulukta yada t daha koyu olana kadar devam et t çok siliken birden pik olabilir takılma yani ona